Swarovski Optik

Swarovski Optik

Contact Swarovski Optik:

Over Swarovski Optik

Swarovski Optik is de markleider als het aankomt op kwaliteit en innovatie van hoogwaardige lange afstand- en precisiekijkers. Met een uitstekend oog voor detail en de drang om altijd te blijven innoveren worden de verwachtingen van iedere klant door Swarovski Optik overtroffen. De geprezen richtkijkers, telescopen en verrekijkers bevinden zich in het topsegment van de aangeboden markt en zijn  speciaal ontwikkeld voor de serieuze natuurliefhebbers, reizigers en jagers.

Swarovski Optik voert innovatie door tot in ieder detail

De aangeboden producten van Swarovski Optik worden gecontroleerd op uiterste precisie.  Alle producten beschikken over een tolerantiegrens van 8 μ. Ideaal voor jagers waarbij het eerste schot zo accuraat mogelijk dient te zijn. Jagers kunnen vertrouwen op de maximale precisie, de hoge kwaliteitseisen en de high-end technologie van Swarovski Optik. Het kwaliteitssysteem  van Swarovski Optik is sinds 1999 gecertificeerd volgens de ISO 9001/2000-standaarden.

De variatie van producten geleverd door Swarovski Optik

Swarovski Optik biedt een ruim assortiment aan van diverse richtkijkers, verrekijkers, telescopen en accessoires voor camera’s.  De richtkijkers van Swarovski Optik kunnen onderverdeeld worden in lange-afstand experts, kijkers met een verbeterde zoom of richtkijkers met een lichtgewicht design. U krijgt tevens de beschikking over een ballistische calculator gepresenteerd in een app op uw smartphone. Net zoals de richtkijkers beschikken de verrekijkers van Swarovski Optik over diverse modellen, zo heb je de klassieke verrekijkers die uitstekend voor de jacht gebruikt kunnen worden, maar tevens exclusieve edities die speciaal ingericht zijn voor poolreizigers waarbij de kleuren en details perfect naar voren komen.

Specifieke technologische attributen van Swarovski Optik

Swarovski Optik staat voor innovatie en blijft zich ontwikkelen met vernieuwende attributen voor haar producten. Hieronder hebben wij een paar attributen voor u opgesomd die specifiek uitgevoerd zijn voor richtkijkers, verrekijkers en telescopen van Swarovski Optik.

Vernieuwde technieken voor jagers en natuurliefhebbers:
  • 8x zoom:  Zoom nu nog verder in dankzij de 8x zoom.
  • SWAROAIM:  Geïntegreerde inclinometer met een uniek angle-shot programma.
  • SWAROLIGHT:  Dankzij een technologische sensor automatisch aan- en uitschakelen van verlichte rasters.
  • Ballistische Turret Flex:  Te monteren op de top van de richtkijker om de daling van de kogel te compenseren of te monteren aan de zijkant van de richtkijker om aanpassingen door te voeren voor de wind. De BTF is flexibel en kan zonder gereedschap gemonteerd worden.
  • Flexchange: Met een druk op de knop een ring in het raster van je vizier implementeren.
  • HD-Optics: Minder geschitter en verbeterde resolutie en contrast.

Wilt u graag meer informatie over de hoogwaardige producten en attributen van Swarovski Optik of wilt u op de hoogte blijven van de laatste innovatieve vernieuwingen? Bekijkt u dan de website van Swarovski Optik.
één moment...