Lahoux Optics

Lahoux Optics

Contact Lahoux Optics:

Lahoux Optics producten

Over Lahoux Optics

Lahoux Optics is dé specialist op het gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Het bedrijf is producent en leverancier van zowel nachtkijkers en warmtebeeldkijkers. Door het grote aantal verschillende typen vindt u in het assortiment Lahoux Optics uw ideale nachtkijker of warmtebeeldkijker.

Nachtkijkers

Voor de nachtkijkers maakt Lahoux Optics gebruik van restlichtversterkers van het toonaangevende merk Photonis, welke een zeer goede naam hebben in de rest van de wereld. Het assortiment van Lahoux Optics bevat diverse soorten nachtkijkers. Zo vindt u hier monoculaire kijkers en diverse soorten voorzetkijkers. De nachtkijkers zorgen voor een zeer groot gezichtsveld, waardoor ze zeer geschikt zijn voor bewegende doelen. Alle nachtkijkers van Lahoux Optics zijn waterbestendig.

Warmtebeeldkijkers

Vroeger waren de warmtebeeldkijkers zeer prijzig, waardoor ze slechts voor weinig jachtliefhebbers beschikbaar waren. Tegenwoordig worden de ongekoelde kernen, het hart van het systeem, in grotere getale geproduceerd, waardoor de beschikbaar zijn geworden voor iedere liefhebber. De warmtebeeldkijkers zijn evenals de nachtkijkers waterbestendig.
Zowel de warmtebeeldkijkers als de nachtkijkers hebben een sterke batterij die lang meegaat. Bovendien is de interne accu in de meeste modellen eenvoudig op te laden.

Ruim 25 jaar een begrip

Lahoux Optics bestaat sinds 1992 en heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot een betrouwbaar en geliefd merk onder jagers. Lahoux Optics richt zich naast de Nederlandse markt op het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. Het hoofdkantoor van Lahoux Optics is gevestigd in Haarlem.

één moment...