Aimpoint

Aimpoint

Over Aimpoint

Aimpoint is al meer dan 40 jaar de fabrikant op het gebied van hoogwaardige richtkijkers, bevestigingen en overige accessoires voor geweren en bogen. Kenmerkend voor Aimpoint is dat het merk zich niet enkel op de jacht richt, maar tevens op een ruime diversiteit van wapens, waaronder geweren automatisch en semi-automatische (LMG, MMG), jachtgeweren, maar ook granaatwerpers en diverse soorten handgeweren.
Op de officiële website van Aimpoint vindt u een duidelijke scheiding tussen de producten met militaire doeleinden en artikelen speciaal voor de jacht. 
De producten van Aimpoint staan bekend om de kwaliteit van de “red dot sights” , waarbij er gelet wordt op een solide constructie, bescherming van uw oog, ongelimiteerd blikveld en uiteraard voor een verbetering van uw nauwkeurigheid. 

De geschiedenis van Aimpoint

Aimpoint is in 1974 opgericht door Zweedse ondernemers. De doelstelling van het bedrijf was sneller en accurater kunnen schieten op een specifiek doel. Dankzij de enorme technologische verbetering heeft het bedrijf de volledige markt revolutionair verbeterd. Niet alleen hebben de richtkijkers een impact gehad op de jacht, maar tevens op de ontwikkeling van de politie en het leger. Inmiddels gebruiken meer dan 2 miljoen ervaren jagers, politieagenten en militairen over de gehele wereld de “red dot sights” van Aimpoint.

Aimpoint voor de jacht & sport

De nauwkeurigheid van uw schoten en uw handelingssnelheid zijn belangrijke aspecten binnen de jacht. Vaak heeft u maar één  mogelijkheid als het aankomt op het schieten van wild. De richtkijkers van Aimpoint zorgen dat u met meer precisie sneller een schot kunt lossen. Het maakt niet uit in welk weer u actief bent, de “red dot sight”-richtkijkers van Aimpoint zorgen voor een duidelijk zicht.
De richtkijkers kunnen binnen de sportbranche uitstekend gebruikt worden voor kruisbogen, handgeweren, shotguns en overige geweren. Iedere “red dot sight” beschikt over een batterij met een levensduur van ongeveer 50.000 uren.
Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de producten van Aimpoint? Bekijkt u dan ook eens onze richtkijker vergelijker of de website van Aimpoint.
één moment...