JachtArgumenten

De informatie op deze pagina's is bedoeld om met rationele argumenten en feiten die mensen te informeren, die zich een mening willen vormen over de jacht. Tevens kunnen beleidsmakers en politieke partijen hier hun standpunten toetsen.
Het dagelijks leven vindt voor de meeste van ons plaats in een omgeving waar de natuur nauwelijks nog zichtbaar is. Desondanks is die natuur nog steeds een harde realiteit waarmee we allemaal te maken hebben. De wetmatigheden van die natuur zijn echter veelal uit ons gezichtsveld verdwenen.

Deze website biedt tegenwicht aan misinformatie verspreid door actiegroepen en aan het vaak negatieve klimaat ten opzichte van de jacht in de samenleving en politiek. Het realisme en de logica moeten terug in het debat.Gebruikte foto's

De foto's in het onderdeel jachtargumenten op deze website zijn ter beschikking gesteld door natuurfotografen en natuurliefhebbers, waarvan sommigen ook jager zijn.

Paul Bouwmeester

Deze teksten zijn op persoonlijke titel geschreven door Paul Bouwmeester, zelf geen jager, wel visser,  natuur- en wildliefhebber. Oktober 2012 

één moment...