Hawke Sport Optics

Hawke Sport Optics

Over Hawke Sport Optics

Hawke Optiek is meer dan 15 jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk als deel van Deben Group Industries van voorzitter Paul Walker. Tegenwoordig is Hawke een wereldwijde marktleider die een uitgebreide selectie van hoge kwaliteit sport- en jachtoptiek levert met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De productselectie gaat van vizieren voor geweren en kruisbogen tot verrekijkers, veldkijkers en bijbehorende accessoires zoals laser afstandsmeters, red dot vizieren, zonnebrillen en bevestigingen.
Hawke is een familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Suffolk, UK, welke inmiddels aanwezig is in meer dan 60 landen, inclusief een kantoor in Indiana, VS. Hawke heeft zijn doorzettingsvermogen bewezen en is een echte kracht in de wereldwijde markt van sportoptiek.

Innovatieve producten Hawke Sport Optics

Hawke streeft ernaar om klanten te voorzien van innovatieve producten die op maat gemaakt zijn voor hun specifieke behoeften. Hierbij wordt nauw samengewerkt met professionals uit de doelgroep om creatieve kenmerken te integreren zodat gebruikers een product hebben met een rijkdom aan voordelen en een excellente prijs kwaliteitsverhouding, gesteund door een uitstekende klantenservice.
Hawke vertegenwoordigd een lifestyle keuze, aantrekkelijk voor de passionele en emotionele kant van optiek wat reflecteerd op alle gebieden in de markt. De producten reflecteren daarmee ook de passie van Hawke welke waarde geeft aan kwaliteit, prijs en toewijding aan een uitstekende klantenservice.

Professionele richtkijkers  voor jachtwapens

Hawke Sport Optics biedt een ruime variatie van diverse professionele richtkijkers voor jachtwapens. Voor ieder probleem heeft het merk een gepaste oplossing. Door goed te luisteren naar professionele schutters worden de richtkijkers geoptimaliseerd voor een maximaal resultaat.
één moment...