Hallyard Artextyl

Hallyard Artextyl

Contact Hallyard Artextyl:

Over Hallyard Artextyl

Hallyard Artextyl is al sinds 1920 de specialist op het gebied van jagers- en buitenkleding.  De productie van de kleding vindt plaats in het Limburgse Neeritter. Hallyard staat bekend om de hoogwaardige kwalitatieve kleding die tijdens iedere weersomstandigheid gebruikt kan worden. De buitenkleding is niet alleen zeer comfortabel maar ook van absolute topkwaliteit. Doordat het merk gebruik maakt van de nieuwste technologie en de modernste materialen voldoet de kleding aan de hoge verwachtingen van iedere jager en buitenmensen. 

Voorbeelden van hoogwaardige nieuwe materialen:
  • Teflon ®;
  • Nano ®;
  • Cordura ®;
  • Kevlar ®.

Kenmerken van de Jachtkleding van Hallyard

De jachtkleding is ontwikkeld door een samenwerking tussen jagers en de experts van Hallyard, door het samenbrengen van de ervaring van deze  twee groepen is een goede en effectieve kledinglijn ontstaan die toepasbaar is in uiteenlopende jachtsituaties. De jachtkleding is wind- en waterdicht dankzij de membramen met getapete naden en dankzij de high-tech vezels van de materialen die gebruikt worden is de kleding extreem sterk. Professionele en kwalitatieve kleding waarbij er gelet is op comfort en functionaliteit.

Type kleding gefabriceerd door Hallyard

Hallyard Artextyl richt zich voornamelijk op de jager, zo geeft het merk een ruime variatie in diverse jachtpakken, camouflage pakken en regenpakken. Hallyard beschikt over een professionele webshop waar u het volledige assortiment van verschillende type jachtkleding kunt bekijken en bestellen.

Of u nou op zoek bent naar onderkleding, bovenkleding, schoenen, jassen of broeken. U kunt voor ieder type jachtkleding terecht bij Hallyard.

Wilt u graag meer informatie over het merk of over het assortiment van Hallyard dan kunt u contact opnemen via de officiële website. Overtuig uzelf van de kwaliteit en kunde van Hallyard Artextyl en bekijk de fabriekswinkel in Neeritter Limburg. 
één moment...