Pinewood

Pinewood

Over Pinewood

Pinewood is op kleine schaal begonnen als handelsmerk in professionele kleding die gebruikt kan worden tijdens het vissen of de jacht. Het merk werd in 1997 officieel geregistreerd als handelsmerk. De collectie van Pinewood varieert uit diverse outdoor kledingstukken, van kwalitatieve broeken tot betrouwbare jassen. Het merk staat bekend om haar functionele producten van een uitstekende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.
Kwaliteit is een belangrijke factor, echter is de kleding van Pinewood tevens gericht op een goede pasvorm en een vernieuwend en uitstekend design. Dankzij de combinatie van al deze factoren is Pinewood een belangrijke speler binnen de industrie.

De collectie van Pinewood

Voor jong en oud heeft het merk een geschikte kledingcollectie. Of u nou op zoek bent naar geschikte tassen, schoenen, jassen of andere kledingstukken, bij Pinewood bent u aan het juiste adres. Ook voor de dames heeft het merk een speciale collectie met specifieke en uitdagende roze jachtkleding. Wilt u meer informatie over één van deze collecties, bekijkt u dan de officiële website van Pinewood.
Een uitstekende mentaliteit van het merk is het blijven streven naar vernieuwingen en verbeteringen. Door goed te luisteren naar de adviezen en meningen van haar gebruikers, blijft het merk de outdoor-kleding optimaliseren. Hierdoor garandeert het merk een zeer hoogwaardige kwaliteit.

Pinewood kleding speciaal voor de jacht

Gaat u jaarlijks een aantal keer op jacht dan heeft het merk geschikte camouflagekleding voor verschillende weersomstandigheden, van 3D-kleding uitgerust met bladeren tot witte overkleding speciaal voor in de sneeuw. Ook goed schoeisel is een absolute must tijdens een langdurige jacht door de bossen. De jachtschoenen van Pinewood beschikken over een waterdicht en ademend membraan waardoor u altijd warme en droge voeten heeft. 
Wilt u graag meer informatie ontvangen over het merk of eens rustig het aangeboden assortiment bekijken? Bezoekt u dan ook eens de website van Pinewood. Heeft u vragen over onze website neemt u dan contact op met onze redactie.
één moment...