Sauer

Sauer

Over Sauer

Sauer is al generaties lang de fabrikant als het aankomt op betrouwbare en professionele jachtwapens. Sauer is één van de grootste leveranciers in jachtwapens en beschikt over verkooppunten verdeeld over de gehele wereld. Sauer is begonnen met het ontwikkelen van jachtwapens in 1751 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de belangrijkste merken op het gebied van jachtartikelen. 

De kwaliteit van de wapens van Sauer werd erkent tijdens de 1e en 2e  wereldoorlog. Het merk heeft een groot aandeel geleverd in het leveren van wapens voor het Duitse leger. Sindsdien is Sauer verder gegaan als fabrikant van kwalitatieve jachtwapens. Sauer staat bekend om de innovatieve oplossingen, dit heeft geleid tot de meest soepele grendelgeweren en geweren die volledig naar eigen eisen en wensen aan te passen zijn. 

Overzicht type Sauer geweren

Sauer is de leverancier van verschillende type geweren. Hieronder hebben we een overzicht opgesteld van de belangrijkste geweren die geleverd worden door het merk:

  • Grendelgeweren;
  • Semi-automatische geweren;
  • Shotguns.

Het merk biedt tevens diverse excentrieke ontwerpen aan waarbij de stijl van het geweer goed opvalt. Op de website van Sauer ziet u diverse ontwerpen van de S101 in verschillende kleuren en met diverse patronen. Ook kunt u het jachtwapen voorzien van mooie gravures. 
Wilt u graag meer informatie ontvangen over de diverse soorten jachtwapens van Sauer? Bekijkt u dan de officiële website van Sauer of neemt u contact op met één van de dealers. 
één moment...