Kite Optics

Kite Optics

Contact Kite Optics:

Over Kite Optics

De specialist op het gebied van de ontwikkeling van high-end optische instrumenten sinds 1992. De optische producten van Kite Optics worden over de gehele wereld ingezet tijdens de jacht en het observeren van de natuur. Het bedrijf streeft te allen tijde naar een uitstekende kwaliteit, waardoor de verrekijkers en richtkijkers  technisch gezien en op het gebied van prestaties in de smaak vallen bij de meest ervaren jagers, reizigers en bosbouwers.

Dankzij een duidelijke visie en een geweldige passie voor optiek blijft het bedrijf zich continue verbeteren en optimaliseren, zodat u zelfs na aankoop van een Kite Optics product een uitstekende service kunt verwachten.

Meer informatie over het bedrijf Kite Optics

Het bedrijf is opgericht door  Georges De Putter. Een gepassioneerde ondernemer met een passie voor de natuur. Tegenwoordig wordt de visie van het bedrijf overgedragen door zijn twee zonen: Sebastien en Nicolas. Het bedrijf heeft de hoofdvestiging gestationeerd in Jabbeke (België).

Dankzij professioneel management en een uitstekend logistiek proces worden gespecialiseerde optiek winkels in meer dan 20 landen voorzien van de optische instrumenten van Kite Optics.

De producten van Kite Optics

Kite Optics biedt binnen haar assortiment diverse richtkijkers, verrekijkers en verrekijkeraccessoires aan. De verrekijkeraccessoires bestaan onder andere uit straps die u om uw schouder kunt dragen, boosters voor extra zoom en een tripod die u kunt monteren aan uw verrekijker indien u stabieler de elementen van de natuur wilt bekijken. Bent u zelf een gespecialiseerde dealer van optische artikelen en wilt u graag uw assortiment uitbreiden met de producten van Kite Optics? Bekijkt u dan de officiële website.

De instrumenten van Kite Optics zijn veel meer dan producten enkel om te dienen als hobby, vele professionals, waaronder ontdekkingsreizigers en bosbouwers, vertrouwen dagelijks op de uitstekende kwaliteit en optische prestaties van deze producten.

 Wilt u meer informatie ontvangen omtrent Kite Optics dan kunt u contact opnemen via de contactgegevens aan de linkerkant of u kunt contact opnemen met onze redactie.
één moment...