Chiruca

Chiruca

Chiruca producten

Over Chiruca

Chiruca is al jarenlang één van de meest toonaangevende schoenenmerken voor jagers, wandelaars en hikers. Het schoenenmerk staat bekend om een uitstekende kwaliteit, prachtige vormgeving en de betrouwbaarheid voor de meest uiteenlopende terreinen! Innovatie is een belangrijk onderdeel van Chiruca. 

De schoenen van Chiruca worden enkel voorzien van de beste zolen, de nieuwste technologieën om de duurzaamheid te verbeteren en betrouwbare extra’s van de belangrijkste merken op de markt, waaronder Gore-Tex. 

Comfort, duurzaamheid en stabiliteit zijn belangrijke elementen waar het merk met iedere schoen uitstekend op inspeelt.  Chiruca is van oorsprong Spaans en heeft meer dan honderden retailers over de gehele wereld.

Prachtige schoenencollecties van Chiruca

Chiruca is een gedeponeerd handelsmerk en beschikt over een ruim aanbod van prachtige collecties. Bent u juist op zoek naar schoenen voor trektochten, stabiele schoenen voor tijdens het hardlopen of juist multifunctionele schoenen voor tijdens het reizen? Chiruca heeft binnen ieder segment meerdere collecties die aansluiten bij jouw wensen.
De collecties zijn geschikt voor mannen en vrouwen en beschikken over de meest uiteenlopende designs en kleuren. Met een team van 130 medewerkers beschikt Chiruca over een productiecapaciteit van meer dan 6000 paar professionele schoenen per dag.

Chiruca schoenen en laarzen zijn speciaal voor de jacht

Chiruca is gespecialiseerd in jachtschoenen, wandelschoenen en laarzen. Wanneer u gaat jagen wilt u schoenen hebben die niet alleen ieder terrein aankunnen, maar ook geschikt zijn voor diverse weerstypen. U wilt bijvoorbeeld geen natte voeten krijgen tijdens een lang jachtweekend. Bij dejacht.nl vindt u een ruim aanbod van Chiruca jachtschoenen en laarzen. Bekijk hierboven alle producten van Chiruca.

Chiruca maattabel


één moment...