Sasta

Sasta

Over Sasta

Met meer dan 45 jaar ervaring in het fabriceren van outdoor-kleding is Sasta één van de grootste Finse aanbieders van kleding voor de jacht-, vis- en survivalbranche. Het merk staat al jaren bekend om haar klassieke en innovatieve producten. Duurzaamheid en kwaliteit zijn belangrijke aspecten tijdens de fabricage van de outdoor-kleding.

Sasta fabriceert kleding van diverse materialen, zo beschikt de kleding over een GORE-TEX membraan waarmee men garandeert dat de gefabriceerde kledij water- en windbestendig zijn en tevens ademend, zodat u gecontroleerd kunt zweten en het lichaam niet oververhit raakt.
De producten van Sasta worden door ervaren jagers en hikers in ‘echte’ omgevingen getest. Geschikt voor iedere weersomstandigheid en met een zeer mooi design. 

De jachtkleding van Sasta

Sasta biedt een ruime variatie aan van diverse soorten jachtkleding, waaronder diverse broeken en jassen. Van onopvallende kleding in donkere kleuren tot opvallende kleding met zeer felle kleuren. Voor iedere jager heeft het merk wel een geschikte oplossing. Duurzame jachtkleding waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u graag meer informatie over de jachtkleding van Sasta, bekijkt u dan het jachtassortiment.

De outdoorkleding van Sasta

Beschikt u over een outdoor-winkel en bent u op zoek naar betrouwbare merken om te verkopen? Dan zijn de outdoor-artikelen van Sasta de ideale keuze! U heeft bij het merk de beschikking om te kiezen uit broeken, truien, petten, riemen of kwalitatieve jassen in diverse kleuren. Geschikt voor diverse weersomstandigheden en voor een betaalbare prijs. Bekijkt u gerust ook eens het outdoor-assortiment. 

Visserskleding van Sasta

De visserskleding van Sasta dient te voldoen aan extreme weersomstandigheden en omgevingen. De kleding wordt ontwikkeld en verbeterd aan de hand van de uitdagingen die de lokale Finse vissers moeten trotseren. Dankzij de jarenlange ervaring in combinatie met vakmanschap en de nieuwste technologie worden de meest veeleisende vissers van uitstekende kwaliteit voorzien.
Wilt u graag meer informatie omtrent het merk Sasta of heeft u als winkelier interesse in het afnemen van de producten, dan kunt u contact opnemen via de officiële website van Sasta.
één moment...