Browning

Browning

Contact Browning:

Over Browning

Browning is sinds 1897 actief en zeer gepassioneerd in het ontwikkelen van kogelbuksen en hagelgeweren speciaal voor de jacht en schietsport.  Miljoenen professionele sportschutters en jagers zijn voorzien van de kwalitatieve geweren van Browning.  Door de jaren heen heeft het merk zich ontwikkeld tot een vaste waarde binnen jachtwereld.

Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit van de vuurwapens. Er wordt goed geluisterd naar de problemen die menig sportschutter en jager ervaren en hier wordt op ingespeeld met innovatieve oplossingen. Zo staat Browning onder andere bekend als uitvinder van de semi-automatische shotgun en het over-onder geweer met het snelste vuurmechanisme.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de hoogwaardige producten dan kunt u terecht bij 13 dealers verspreid door heel Nederland. Bekijk hier het overzicht.

Browning is de specialist in hagelgeweren en kogelbuksen

Browning heeft zijn merk achtergelaten op de geschiedenis van wapenontwikkeling met een breed scala aan modellen, allemaal anders, maar met één ding gemeenschappelijk, de betrouwbaarheid en ongeëvenaarde prestatieniveaus. Elke dag, wereldwijd, presteren de geweren: oud of nieuw, op de baan of in het veld, met veel plezier voor hun eigenaren.

Sportschutters, jagers en verzamelaars waarderen deze fascinerende producten elke dag opnieuw. Bij het maken van wapens zijn er, net als bij horloges en auto's, merken wiens geschiedenis een deel is van de reputatie van de gehele industrie, zoals Browning.

Hagelgeweren van Browning ook vaak ingezet als kleiduifwapens

Kleiduivenschieten wordt al sinds 1822 beoefent en is ontstaan uit de jacht. Tijdens het beoefenen van de kleiduifschietsport zijn er diverse disciplines, waaronder Skeet, Trap en Double Trap. Browning beschikt over een aantal zeer interessante modellen die veelal worden ingezet tijdens deze disciplines.
Sportschutters kiezen vaak voor de volgende modellen:
  • B25;
  • Grand Prix Sporter;
  • Ultra XS;
  • Ultra XS Elite.

Wilt u meer informatie ontvangen over het bedrijf of over de wapens dan kunt u uiteraard de officiële website bezoeken.
één moment...