Jachtwapens

Jachtwapens

Bij De Jacht vindt u een overzicht van jachtwapens van verschillende fabrikanten, waaronder Sauer en Browning. De zoektocht naar een goed jachtwapen leidt allereerst naar de keuze voor een hagelgeweer of kogelgeweer.  Met hagel wordt geschoten op aangewezen wildsoorten: veelal kleine diersoorten en vogels. Kiest u voor een kogelgeweer dan gebruikt u deze wanneer u kunt schieten met een kogelvang: een veilige achtergrond die de kogel opvangt.  De meeste jagers beschikken over meerdere jachtwapens die ingezet worden al naar gelang het type jacht.

Geweer kopen

De keuze van een geweer voor de jacht is een heel persoonlijke en hangt af van uw eigen voorkeuren en het soort jacht dat u bedrijft. De Jacht stelt u in de gelegenheid specificaties van jachtgeweren te vergelijken en ervaringen uit te wisselen met anderen. 

Wapenwinkels

Behalve specificaties en ervaringen kunt u ook prijzen van jachtwapens vergelijken. Op onze website vindt u de prijzen van aangesloten webshops en fysieke winkels. Voor het bezit van vuurwapens en munitie geldt een streng registratie- en vergunningenstelsel. Let op dat jachtwapens alleen kunnen worden aangeschaft met een geldig verlof of jachtakte.
één moment...