Somhorst Wapenmakers

Somhorst Wapenmakers

Over Somhorst Wapenmakers

Met meer dan 20 jaar ervaring is Somhorst Wapenmakers de specialist op het gebied van het aanpassen, repareren en reviseren van jachtwapens. Somhorst Wapenmakers beschikt over een professionele werkplaats gelegen in Haaksbergen (Overijssel). Wilt u meer informatie over de winkel van Somhorst? Bekijk dan de website!

Vakmanschap bij Somhorst wapenmakers

U kunt bij Somhorst terecht voor deskundig advies over pistolen, lucht- en kogelgeweren. In de werkplaats verzorgt men diverse werkzaamheden, waaronder het monteren van richt- en nachtkijkers, het tunen van wapens, het aanpassen van kolven en het repareren en reviseren van lucht- en kogelgeweren.

Laat uw wapen graveren door Somhorst!

Wilt u uw wapen laten aanpassen of personaliseren met uw eigen gravure? Bij Somhorst heeft u de mogelijkheid om uw wapen te graveren, te tunen of naar eigen wensen te laten aanpassen. U heeft niet alleen de mogelijkheid om uw wapen te graveren, maar tevens kunt u uw kolven op maat laten maken, een wapen laten restaureren of onderdelen laten monteren.

Bent u op zoek naar tweedehands wapens?

In de webshop van Somhorst wapenmakers heeft u de keuze uit een breed assortiment van gebruikte wapens. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten wapens met diverse kalibers, waaronder revolvers, pistolen, kogel-, hagel- en combinatiegeweren en diverse soorten luchtwapens.

Bekijkt u ook eens de website van Somhorst wapenmakers en neem contact op voor deskundig advies.
één moment...