Metura jacht store

Metura jacht store

Over Metura jacht store

De Jacht-store is de aanbieder van diverse artikelen met betrekking tot de jacht en schietsport. U kunt bij Metura terecht voor outdoor en jachtkleding, waaronder camouflage kleding, schoen/laarzen en tassen. Achter in de winkel van Metura vindt u een ruim assortiment van diverse schietsport gerelateerde producten, waaronder geweren en pistolen, maar tevens munitie, dempers, targets, optiek, messen en gehoorbescherming. Wilt u direct meer inzicht over de artikelen van Metura? Bekijkt u dan de webshop of bezoek de winkel in Albergen.

Kwalitatieve OUTDOOR- en Jachtkleding

De Jacht-store is niet enkel geschikt voor jagers, maar ook voor de buitenmens. U vindt bij de Jacht-store jassen, broeken en onderkleding van hoogwaardige kwaliteit. Of u nou op pad gaat om te jagen of om een weekend te kamperen, bij de Jacht-store vindt u de juiste uitrusting die u tijdens het survivallen, kamperen of jagen kunt gebruiken.

Survival-uitrusting voor hikers, jagers en de buitenmens

Survival-artikelen zijn er in verschillende soorten en maten. Wanneer u een langere tijd op reis gaat dan is het van essentieel belang dat u gebruik maakt van de juiste kwalitatieve uitrusting. Kleding en schoenen zijn belangrijk, echter kunt u ook niet zonder een goed mes, een stevige en ruime rugzak en een warme slaapzak. Bij de Jacht-store te Albergen kunt u terecht voor een zeer gevarieerd assortiment van diverse soorten survival gear.  

DE winkel VAN Metura Jacht-Store

Op de begane grond vind je voornamelijk schietsport gerelateerde producten en Pinewood kleding. De bovenverdieping staat vol met Hart, Sasta, Savotta, Tretorn en diverse andere kleding en outdoor merken. Onze showroom is te vinden aan de Hoofdstraat 21b, te Albergen Overijssel. 

Om teleurstelling te voorkomen graag vooraf informeren naar de voorraad van een product, ondanks een constante aanloop van voorraad komt het voor dat producten niet op voorraad zijn. Dankzij onze korte lijnen met groothandelaren en fabrikanten van over heel Europa en Scandinavië zijn er altijd korte levertijden en is een product vaak binnen 5 a 10 werkdagen leverbaar.

Merken in het assortiment van Metura jacht store

één moment...