Nachtkijkers

Nachtkijkers vergelijken

Verfijn de resultaten

Merken
De nachtkijker is een instrument waarmee u ook in donkere omstandigheden helder kunt waarnemen. Nachtkijkers kunnen worden onderverdeeld in restlicht- en infrarood-kijkers. Nachtkijkers die werken met restlicht worden ook wel restlichtkijkers genoemd. In sommige gevallen is geen restlicht aanwezig. Dan biedt een infrarood nachtkijker of een restlichtkijker met infrarood hulplicht uitkomst. 

De Jacht biedt u een vergelijkingstool waarmee u verschillende nachtzichtkijkers kunt vergelijken op bijvoorbeeld observatiebereik en weersbestendigheid. Van diverse winkels kunt u op onze website de prijzen bekijken. Ook kunt u ervaringen van anderen lezen of uw eigen ervaringen delen om anderen te helpen een keuze te maken.

Nachtkijker met of zonder camera

Er zijn monoculaire en binoculaire nachtkijkers. Een binoculaire nachtzichtkijker laat u de omgeving met twee ogen waarnemen, waardoor een driedimensionaal beeld ontstaat. Nachtkijkers zijn verkrijgbaar met en zonder camera waarmee u desgewenst opnames kunt maken van hetgeen u ziet. Een stap verder is de warmtebeeldcamera die juist specifiek bedoeld is voor het maken van nachtopnames.
één moment...