Afstandsmeters vergelijken

Verfijn de resultaten

Merken

Er zijn geen afstandsmeters gevonden.

Afstandsmeters

Afstandsmeters worden gebruikt om tijdens de jacht afstanden te bepalen tot enkele honderden meters ver. Het bereik verschilt per afstandsmeter, maar ligt doorgaans tussen 400 en 1000 meter. Met slechts één druk op de knop weet u de exacte afstand tot uw target. De meeste afstandsmeters hebben verschillende modi voor afstand, hoek, hoogte of snelheid van het target. De afstand wordt gemeten met behulp van een laser. 

In uw keuze voor een afstandsmeter voor de jacht kunnen onder andere meespelen: het gewicht en formaat (past de afstandsmeter in uw broekzak?), nauwkeurigheid, range, voeding (accu, batterijen), weerbestendigheid van de behuizing en vergrotingsfactor. De meeste afstandsmeters zijn monoculair. Diverse jachtverrekijkers zijn uitgerust met een afstandsmeter, maar niet elke verrekijker beschikt over een meter

Afstandsmeters voor de jacht vergelijken

Het uitzoeken van een afstandsmeter was nog nooit zo gemakkelijk! De Jacht stelt u in staat afstandsmeters van verschillende merken te vergelijken. U kunt specificaties en prijzen inzien, bekijken bij welke winkels de meters worden verkocht en ervaringen lezen of uitwisselen met andere jagers. Uw ervaring kan anderen helpen hun keuze te maken!
één moment...