Wapenhandel Janssen

Wapenhandel Janssen

Contact Wapenhandel Janssen:

Over Wapenhandel Janssen

Wapenhandel Janssen uit Veenendaal is al jaren de gespecialiseerde leverancier op het gebied van wapens voor de schietsport en de jacht. Het bedrijf is de vaste leverancier van munitie/wapens  voor zeer veel schietverenigingen door heel Nederland. Dankzij een uitstekende vakkundigheid en gespecialiseerd personeel is ieder probleem op te lossen en kan iedere reparatie uitgevoerd worden.

Zoekt u een betrouwbare partner die u persoonlijk adviseert tijdens uw keuzes voor bijvoorbeeld geschikte jachtkleding, de keuze voor de juiste munitie of zoekt u passend advies tijdens de aanschaf van een nieuw jachtgeweer? Dan bent u bij Wapenhandel Janssen aan het juiste adres!

Een stukje geschiedenis over wapenhandel Janssen

Het bedrijf is sinds 1870 uitgegroeid tot een vaste waarde voor veel schietverenigingen, jagers en enthousiastelingen. In 1983 wordt Wapenhandel Janssen voortgezet als een V.O.F. Onder leiding van Rian Toonen blijft het familiebedrijf zich voortzetten in het verbeteren van de jachtmarkt. Sinds 2011 wordt het bedrijf volledig voortgezet door R. en K. Toonen. 

Dankzij de jarenlange ervaring en tevens eigen ervaring met het beoefenen van de schietsport kunnen de medewerkers van wapenhandel Janssen u van een deskundig advies voorzien.

Het assortiment van wapenhandel Janssen

Bij wapenhandel Janssen vindt u een zeer ruim assortiment van wapens, munitie, kleding en accessoires. Zo bent u met airsoft-, luchtdruk- en jachtwapens aan het juiste adres. Binnen de webshop worden ook diverse accessoires aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs, waaronder bipods ter ondersteuning van uw wapen, targets waar u op kunt oefenen en diverse soorten dempers. De aangeboden kleding is enkel van bekende merken. Wilt u meer informatie omtrent het assortiment? Bekijkt u dan de webshop.
Diversiteit van verschillende merken

Binnen de webshop vindt u geweren, kleding en accessoires van diverse merken. Zo kunt u bij wapenhandel Janssen terecht voor de volgende merken:
  • Barska;
  • Beretta;
  • Browning;
  • Fabarm;
  • Fjall Raven;
  • Gamo;
  • Mustang Safes;
  • Smith & Wesson;
  • Weihrauch.
Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent wapenhandel Janssen of heeft u vragen met betrekking tot een bedrijfsprofiel, neemt u dan even contact op met onze redactie.

Merken in het assortiment van Wapenhandel Janssen

Bevalt de dienstverlening van "Wapenhandel Janssen"?

Deel uw ervaring!

één moment...