Jachtverhalen

Jagen is een bijzonder avontuur; het kent vele facetten waarbij de emoties diep gaan en de consequenties van fouten enorm zijn. Het is dan ook geen cowboy avontuur maar een bedachtzaam gebeuren, welke veelal plaats vindt in koude, winderige polders en herfstige bossen. Je leest het in onderstaande jachtverhalen.
In deze rubriek delen we jachtverhalen, soms leuk, soms intens. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is een diep respect voor de natuur, flora en fauna. De natuur waar wij mensen zelf deel van zijn maar ons zo
makkelijk ‘boven’ plaatsen. En die mogelijkheid vervalt wanneer je jaagt.
Je staat veelal letterlijk met je laarzen in de klei. Zodra je jaagt ben je vrijwillig èn noodgedwongen één met de natuur en ondanks alle moderne wapens, kleding en andere uitrusting is het wild je vaak te slim af.
Jachtverhalen vertellen de belevingen van jagers, ter leering ende vermaeck. Voor de één een feest van herkenning voor de ander een interessant inkijkje in deze wondere wereld. Een wereld waar wij jagers een diepe bewondering voor hebben we graag met elkaar en met jou delen. 
We hopen dat je iets positiefs oppikt van deze intense natuurbeleving met jou en dat er iets blijft hangen van die bewondering die de jager hier verhaalt.
één moment...