VerrekijkerShop

VerrekijkerShop

Over VerrekijkerShop

Een verrekijker, spotting scope of wildcamera mag niet ontbreken in uw jachtuitrusting. VerrekijkerShop is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van verrekijkers, spotting scopes en aanvullende accessoires. U vindt enkel de beste merken in onze webshop, van Swarovski en Zeiss tot Leica en Steiner, alleen producten van de allerhoogste kwaliteit. 

Een ruim productaanbod voor jagers

Wij geven u graag inzicht in ons productassortiment. U kunt bij VerrekijkerShop terecht voor diverse soorten verrekijkers, waaronder mono-kijkers, vlinderkijkers, watersportkijkers en accessoires. Ook hebben wij een ruim aanbod van scopes, waaronder spotting scopes, lens-spotting scopes en aanvullende accessoires (digi-scoping en oculairen).

Afstandmeters kopen bij VerrekijkerShop

Ook de hoogste kwaliteit afstandmeters vindt u in onze webshop. Dankzij uitstekende lasertechnologie kunnen onze afstandmeters met een minimale afwijking (1 meter max/min) de exacte afstand van een dier bepalen. Luxe varianten beschikken over aanvullende opties, zoals booghoek-berekeningen of een ballistisch informatiesysteem. Heeft u vragen over een afstandmeter dan helpen wij u graag verder!

De beste wildcamera’s voor een lage prijs

Doet u onderzoek naar een specifieke diersoort of wilt u graag weten welk dier langs komt lopen, dan is een wildcamera een absolute aanrader. Dankzij de geavanceerde sensoren wordt iedere beweging of verhoogde temperatuur opgemerkt en dankzij een uitstekende camera prachtig in kaart gebracht. Ook voor nachtbeelden zijn veel van onze wildcamera’s zeer geschikt. 

Kom langs in onze winkel of bestel direct online via VerrekijkerShop.nl!

Kom langs in onze winkel in Beilen (Drenthe) en bekijk ons volledige aanbod! Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over ons assortiment? Bekijkt u dan ook eens onze webshop.

Merken in het assortiment van VerrekijkerShop

één moment...