Wapenkluizen vergelijken

Verfijn de resultaten

Merken

Wapenkluizen

De Jacht stelt u in de gelegenheid wapenkluizen met elkaar te vergelijken op specificaties en prijs. Bovendien is het mogelijk ervaringen van andere jagers te lezen of deze zelf te schrijven. Wapenkluizen bieden veelal ruimte aan meerdere jachtgeweren. Wapenkluizen zijn verkrijgbaar met verschillende openingsmechanismen: sleutelsloten, cijfersloten of biometrische sloten. 

Wapenkluis kopen

Wapenkluizen en wapenkasten van de bekende fabrikanten voldoen aan de strenge normen en eisen van de Wet Wapens en Munitie. Let op dat jachtgeweren alleen verkocht mogen worden aan mensen die beschikken over de juiste vergunning of akte. De wapenkluis moet bovendien goed verankerd zijn aan de muur en vloer. Uw jachtwapens en munitie dienen altijd in de kluis opgeslagen te zijn, tenzij ze gebruikt worden bijvoorbeeld om te jagen, op de schietbaan of om schoon te maken.

Munitiekluizen

Behalve een wapenkluis dient u als vuurwapenbezitter ook in het bezit te zijn van een munitiekluis. De munitie van uw kogelgeweer of hagelgeweer dient gescheiden van uw geweer te worden opgeborgen. Vaak is de munitiekluis ingebouwd in de wapenkluis, maar wordt deze dan wel apart afgesloten.
één moment...