Chiruca Iceland

€ 289,90
 

Chiruca Iceland jachtlaars

Op zoek naar een stevige jachtlaars voor alle weertypes? Dan is de jachtlaars Chiruca iets voor jou. De hoge jachtlaars is winddicht, waterdicht en ademend. Je zult daarnaast ook geen koude voeten krijgen door de thinsulate voering wat zorgt voor warme voeten.

De schoenen zijn waterafstotend door het nubuck- en splitleer. Het nubuckleer zorgt voor een mooie fluwelen uitstraling en het splitleer zorgt dat de jachtlaars waterafstotend is. Daarnaast zorgt de Gore-Tex Insulated Comfort membraan ervoor dat de jachtlaars ademend is. De hitte wordt hierbij niet alleen weggeleid via de zijkanten en bovenkant maar rondom de gehele voet. De jachtlaars is hierdoor geschikt voor koude regenachtige dagen maar ook voor warmere weertypes.

Meer informatie over de Chiruca Iceland jachtlaars

De Chiruca Iceland jachtlaars bevat een Vibram rubberen zool. Dat wil zeggen dat de zool is ontworpen om maximaal te presteren. De zool zorgt voor soepelheid en loopcomfort maar ook voor goede grip. Lange afstanden op moeilijke ondergronden voelt met deze professionele jachtlaars nog steeds comfortabel. 

De binnenzolen zijn gemakkelijk uitneembaar om uit te wassen. Toch zal je dit niet heel vaak moeten doen omdat de zolen een antibacteriële werking hebben. Dit wil zeggen dat de vervelende geurtjes door de combinatie van zweet en bacteriën worden aangepakt. De zooltjes verminderen het transpireren en het zweet wordt geabsorbeerd. Mocht je de zooltjes met hand uitwassen is dat ook geen probleem, dit tast de werking van de zooltjes niet aan. 

Daarnaast is het grote voordeel dat je je eigen binnenzool kunt plaatsen. Mocht je dus een eigen zool op maat gemaakt hebben, deze kun je plaatsen in de jachtlaars. Hierdoor zul je nooit pijnlijke voeten krijgen en kun je comfortabel op jacht gaan. Deze bruine jachtlaars is dus geschikt voor iedere voet door de uitneembare binnenzool.

Uitstraling van de jachtlaars

De hoge jachtlaars bevat riempjes en een ritssluiting voor optimale aansluiting voor je schenen. Daarnaast geeft de mooie kleur bruin een natuurlijke uitstraling en is het vuil minder snel te zien. Doordat de laars van leer is kan de schoen gemakkelijk schoon worden gemaakt. Het gewicht van de jachtlaars is 1023 gram en geeft een robuuste uitstraling. Belangrijker is dat het gewicht van de robuuste jachtlaars zorgt voor stevigheid tijdens het jagen. Loop dus comfortabel en stevig met de Chiruca Iceland jachtlaars, beschikbaar in de maten 38 tot en met 50.

Eigenschappen

  • Waterafstotend
  • Nubuck- en splitleer
  • Thinsulate voering
  • Gore-Tex Insulated Comfort membraan
  • Uitneembare binnenzool
  • Vibram Schwarzwald rubberen zool
  • Gewicht 1023 gram
  • Kleur bruin
  • Maten 38 t/m 50

Product Specificaties

één moment...