Lahoux Spotter P

€ 1.329,00
 

Klein, licht en handig in gebruik, dat is deze prachtige Lahoux Spotter P warmtebeeldkijker. Uitermate geschikt voor de jacht dankzij het brede gezichtsveld en het compacte ontwerp. De Lahoux Spotter P is een warmtebeeldkijker die gezien wordt als één van de beste instappers voor wildobservatie. 
Dankzij de 19mm lens met een resolutie van 400 x 300 pixels weet je zeker dat je een duidelijk beeld krijgt van het wild in dichtbeboste gebieden of in de duisternis. De Lahoux Spotter P warmtebeeldkijker is makkelijk te bedienen en heeft een compact ontwerp, ideaal voor iedere jachtbeleving!

Informatie over de Lahoux Spotter P warmtebeeldkijker

Creëer een scherp beeld overdag en in de nacht met behulp van de Lahoux Spotter P warmtebeeldkijker. Dankzij de 50 Hz frame rate weet je zeker dat je warmtebeeld in een prachtige vloeiende beweging geprojecteerd wordt. De lens van de Lahoux Spotter P warmtebeeldkijker geeft je de mogelijkheid om 1x, 2x of 4x te zoomen. Met de standaard meegeleverde batterij kun je meer dan 4 uur genieten van de ultieme jachtbelevenis. Heb je de Lahoux Spotter P warmtebeeldkijker langer dan 4 uur nodig? Dan kun je eenvoudig gebruik maken van een powerbank via de handige USB-aansluiting.
Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening is de Lahoux Spotter P voor iedere jager een geschikte aanvulling. Bedien jouw warmtebeeldkijker met één hand en ervaar het gemak tijdens de jacht.
De warmtebeeldkijker is geschikt voor iedere weerssituatie (waterdicht IP66) en heeft een temperatuurbereik van -20 °C  tot +50 °C . 

De voordelen van de Lahoux Spotter P op een rij:

  • Licht en handig in gebruik
  • Compact en modern design
  • Bediening eenvoudig en gebruiksvriendelijk
  • Waterdicht (IP66)
  • Beeldsnelheid 50 Hz
  • Groot temperatuurbereik
  • Meegeleverde accessoires, zoals een tasje, usb-kabel en videokabel 

Product Specificaties

Optische specificaties

Detectie739
Herkenning185
Identificatie93
Vergroting2|4
Resolutie400x300
Pixelgrootte17
Gevoeligheid<50 mk
Display typeFLCOS
Display resolutie720x540
VideouitgangPAL
BatterijInternal lithium-ion battery
Levensduur batterij4 uur
één moment...