Lahoux Sight

€ 3.221,00
 

Op zoek naar één warmtebeeldkijker voor zowel jagen overdag als in de nacht? Dan kom je niet om de hoogwaardige en bewezen Lahoux Sight 35 heen. Deze richtkijker met een uitstekend ingebouwde warmtebeeldfunctie staat garant voor hoge precisie in het licht én in het donker. Door de 12µm pixel pitch detector geniet je van een enorm detectiebereik met maximale scherpte. Om die reden is de Lahoux Sight 35 een geweldige warmtebeeldkijker voor elke jachtsituatie.

Met geweldige richtkijkereigenschappen door de moderne technologie is de Lahoux Sight 35 een uiterst betrouwbare warmtebeeldkijker. Bovendien past de warmtebeeldkijker met een buisdiameter van 30 mm op alle gangbare montages en heeft het een batterijduur van 15 uur. Wacht niet langer en bestel de Lahoux Sight 35 warmtebeeldkijker bij één van onze aangesloten dealers. 
Informatie over de Lahoux Sight 35 warmtebeeldkijker 
De Lahoux Sight 35 staat bekend om een groot detectiebereik in combinatie met maximale scherpte en contrast. Dit komt onder andere door de bewezen 12µm pixel pitch detector die zowel overdag als in de nacht maximaal presteert. Zorgeloos jagen is hierdoor gegarandeerd. Bovendien beschikt de moderne warmtebeeldkijker over een framerate van 50 Hz. Daardoor is het beeld vloeiend en schokvrij zodat er geen verassingen kunnen opspelen.  
 
De Lahoux Sight 35 is ideaal voor de lange afstanden. Zo is de detectorresolutie maar liefst 384 x 288 pixels in combinatie met de 35 mm lens. Als toevoeging maakt de lens het mogelijk om 3 tot 12 keer te vergroten en digitaal 1 tot 4 keer. Dit resulteert in een breed gezichtsveld van 7,5° × 5,6°. Oftewel de Lahoux Sight 35 is de warmtebeeldkijker om brede afstanden te overzien met maximale prestaties.  
 
Tot slot maakt de moderne technologie achter de lens het mogelijk om te kiezen uit vijf kleurmodi: Wit-heet (white hot), zwart-heet (black hot), rood-heet (red Hot), target highlighting en pseudokleur (pseudo colour). Samen met een licht gewicht van maar 950 gram is de Lahoux Sight 35 een ijzersterke warmtebeeldkijker. Daarnaast beschikt het over een IP67 certificering voor stof- en waterbescherming. Op zoek naar een betrouwbare warmtebeeldkijker met maximale prestaties voor diverse jachtsituaties? Dan is de Lahoux Sight 35 warmtebeeldkijker de onbetwistbare oplossing.  

De voordelen van de Lahoux Sight 35 op een rij:  

  • Licht en handig in gebruik 
  • Modern en robuust design  
  • Vijf kleurmodi (white hot, black hot, red hot, target highlighting en pseudo) 
  • Bediening eenvoudig en gebruiksvriendelijk 
  • Volledig stofbestendig en waterbestendig tot 1 meter (IP67) 
  • Beeldsnelheid 50 Hz 
  • Detectorresolutie van 384 x 288 pixels 
  • Meegeleverde accessoires, zoals een tasje, oogrubber usb-C-kabel en 2x 18500 batterij 

Product Specificaties

Optische specificaties

Detectie1846
Herkenning462
Identificatie231
Resolutie384x288
Pixelgrootte12
Gevoeligheid<50 mk
Display typeLCOS
Display resolutie1280x960
Batterij3 * 18650 3,7V rechargable Lithium-Ion
Levensduur batterij15 uur
één moment...