Lahoux Horus

€ 5.695,00
 

De Lahoux Horus warmtebeeldkijker is voor iedere jager beschikbaar in twee verschillende modellen, de standaard en de elite. Ben jij als jager op zoek naar een warmtebeeldkijker van de hoogste kwaliteit, dan is de Lahoux Horus één van de betrouwbaarste warmtebeeldkijkers binnen de markt. Een combinatie van de nieuwste technologieën met een gebruiksvriendelijke bediening.

Een prachtige warmtebeeldkijker geschikt voor het observeren van de natuur en voor gebruik tijdens de jacht. Dankzij de 40 mm lens en de 3x automatische zoom krijg je het wild prachtig in beeld tijdens iedere weerssituatie. Wacht niet langer en bestel de Lahoux Horus (standaard of elite) warmtebeeldkijker bij één van onze aangesloten dealers.

Het gebruik van de Lahoux Horus warmtebeeldkijker

De Lahoux Horus warmtebeeldkijker is de eerste multifunctionele kijker met 12 micron-technologie. Dankzij deze technologie wordt er een scherper beeld gecreëerd in een compactere opstelling, waarbij je tot 10x kunt zoomen zonder kwaliteitsverlies. Door de 60Hz beeldverversing wordt het beeld kwalitatiever dan ooit. Geniet van een gedetailleerd beeld in iedere weerssituatie met een groter bereik dan de gemiddelde warmtebeeldkijker.

Net zoals de overige warmtebeeldkijkers van Lahoux is ook bij dit model gelet op de eenvoudige bediening en het gebruiksgemak tijdens de jacht. Met een batterijduur van 12 uur kun je ook tijdens de langere jachtsessies rekenen op je warmtebeeldkijker. Een uniek en prachtig ontwerp met OLED-display maakt jouw jachtervaring tot een ware belevenis!

De warmtebeeldkijker is waterdicht (IP67) en geschikt voor temperaturen tussen de -20 °C tot +40 °C. Wil je meer informatie over de Lahoux Horus warmtebeeldkijker? Neem dan contact op met één van onze dealers.

De voordelen van de Lahoux Horus op een rij:

  • Zeer geschikt om mee te zoomen zonder kwaliteitsverlies
  • Eerste warmtebeeldkijker met 12 micron-technologie
  • Eenvoudige bediening
  • Waterdicht (IP67)
  • 60Hz beeldfrequentie
  • Uniek ontwerp
  • Meegeleverde accessoires, zoals zak, laders, accu etc.

Product Specificaties

Optische specificaties

Detectie21082108
Herkenning527527
Identificatie264264
Vergroting33
F-nummerF/1.0F/1.0
Resolutie320x256320x256
Pixelgrootte1212
Gevoeligheid<60 mK<40 mK
Display typeOLEDOLED
Batterij18650 3,7V rechargable Lithium-Ion18650 3,7V rechargable Lithium-Ion
Levensduur batterij12 uur12 uur
één moment...