Hallyard Tracker Snow Heren Jachtschoen

€ 106,00
 


Zeer warme herenschoen
Buitenstof van waterdicht leer
Voet van natuurlijk rubber
Binnenschoen van Thinsulate®

Deze groene uitvoering van de Tracker Snow is verkrijgbaar in de maten 41 t/m 47.
Het “meerdere lagen” principe is in de jagers- en outdoorwereld inmiddels wel bekend: hoe meer verschillende lagen hoe warmer je blijft. De Canadezen waren de eerste die dit principe toepaste op de zgn. PAC BOOTS. De schoen is opgebouwd uit verschillenden lagen zodat men zich nog comfortabel voelt bij temperaturen van -40◦ C. Bij lang stilzitten is dit tot -20◦ C.
Buitenmateriaal is kwalitatief hoogwaardig waterdicht leer (kernleer). De naden zijn zeer vast gestikt en waterdicht gemaakt. De voet is gemaakt van natuurlijk rubber en is uiteraard volledig waterdicht. De twee delen zijn waterdicht met elkaar verlijmd en dan gestikt.
De uitneembare binnenschoen is gemaakt van een 200 grams THINSULATE® isolatie verwerkt in een vochtwerende polypropyleen stof. (op bestelling kunt u een tweede paar binnenschoen krijgen voor de prijs van € 27,50). Haal ‘s nachts de binnenschoen uit de bovenschoen en laten hem op een warme plaats verluchten en drogen. Zet hem niet op of onder een te hete radiator.
Het profiel van de robuuste zool is ontworpen voor sneeuw en ijs. In de zool is extra veiligheid zoals bij werkschoenen een laag ijzer verwerkt.
Onderhoud: Als de laars erg vuil is gewoon afwassen met warm water. Eventueel NIKWAX footwear cleaning gel gebruiken. Dan de laarzen laten drogen, zet ze niet op een te hete radiator. Het rubber regelmatig behandelen met een rubber-beschermings-spray zoals voor rubberen laarzen wordt gebruikt, bv. AIGLE® swipol. Het leer behandelen met een teflon spray zoals NIKWAX fabric & leather proof.

Product Specificaties

Kopen

De Hallyard Tracker Snow Heren Jachtschoen koop je o.a. bij deze winkels:

één moment...