Hallyard Kirkloch Jas

€ 189,00
 


Bovenstof: 100% polyester met Teflon® beschermingslaag
100% wind- en waterdicht door toepassing van membranen
Uitritsbaar fleecejasje dat apart gedragen kan worden
Veel functionele zakken
Ook verkrijgbaar als compleet jachtpak
Nog enkele maten beschikbaar, op = op

Bovenstof is 100% polyester met Teflon® fabric protector, tevens is deze bovenstof volledig geluidvrij bij beweging. Door het gebruik van hoogwaardige membranen is deze jas volledig wind- en waterdicht, terwijl de jas toch goed ademend blijft. De Kirkloch jas heeft een overschot aan nuttige zakken waaronder een documentenzak die sluit met een rits, verborgen onder de voorsluiting en op de rug een grote afsluitbare wildzak. De waterdichte capuchon kan opgeborgen worden in de kraag maar kan ook volledig van de jas worden losgemaakt.
In deze jas bevindt zich een uitritsbaar fleece jasje dat volledig is afgewerkt en apart gedragen kan worden. Met het fleecejasje in de jas is de Kirkloch een van de warmste jassen in de handel.
Bij deze jas is er een bijpassende broek beschikbaar uit hetzelfde materiaal en dezelfde verwerking. Zowel de jas als de broek zijn apart verkrijgbaar maar ook als compleet pak.Indien u het complete Kirkloch jachtpak besteld (via het menu "pakken") ontvangt u een korting op de totaalprijs. Nog enkele maten beschikbaar. Op = op.

Product Specificaties

Kopen

De Hallyard Kirkloch Jas koop je o.a. bij deze winkels:

één moment...