Hallyard Wildboar

€ 149,50
 


Hallyard's topper!
Effectieve en unieke veiligheidsbroek
Op kritieke plekken versterkt met zwaar Kevlar®

Hallyard's topper!
Deze unieke beschermingsbroek is opgebouwd uit verschillende lagen stof. Alle gebruikte stoffen voldoen aan de zwaarste eisen uit de jagers- en outdoorwereld. Er is gebruik gemaakt van Cordura® voor de twee verschillende bovenstoffen. Eenmaal gemengd met langvezelige katoen en andermaal als een zwaar 100% Cordura® weefsel. Deze vezels worden ook in leger- en motorkleding gebruikt.
Voor de echte bescherming tegen de dodelijke houwers is een super zwaar Kevlar® weefsel gebruikt. Dit weefsel is vergelijkbaar met het materiaal dat in kogelvrije vesten wordt gebruikt. Dit weefsel is op de broek aangebracht op de plaatsen waar de slagaders door de benen lopen, namelijk aan de binnenkant van de benen. De ervaring leert ons dat dit de typische plaatsen zijn waar een jager ernstige verwondingen kan oplopen bij een aanval van een aangeschoten of agressieve keiler.
De Wild Boar is een goed doordachte en effectieve beschermingsbroek. Deze broek is zwaar maar de bewegingsvrijheid is goed gebleven. Tevens is de broek geruisloos en volledig wind- en waterdicht.

Product Specificaties

Kopen

De Hallyard Wildboar koop je o.a. bij deze winkels:

één moment...