Hallyard Himalaya Broek

€ 129,00
 


Gemaakt van zeer hoogwaardige Oostenrijkse Loden
Samenstelling: 90% wol & 10% polyamide met Teflon® beschermingslaag
Extreem sterk en absoluut slijtvast
Functionele zakken
Ook verkrijgbaar als compleet jachtpak

Deze broek is gemaakt van zeer hoogwaardige, echt Oostenrijkse loden. De samenstelling is 90% wol en 10% polyamide en weegt slechts 600 gram. De toevoeging van Polyamide zorgt ervoor dat deze stof oersterk is. Een laag Teflon houdt de stof droog en zuiver.
Eeuwenlang zijn deze traditionele lodendoeken de oplossing geweest in de harde winters van de Beierse en Oostenrijkse Alpen. Niets beschermd beter tegen gure wind en ijskoude sneeuw dan deze natuurstoffen. Bovendien zijn deze stoffen absoluut geruisloos. De kwaliteit is extreem sterk, zeer scheurbestendig en absoluut slijtvast. De typische weeftechniek van deze stof houdt wind, regen en sneeuw buiten.
De broek heeft 2 achterzakken die sluiten met een rits, schuine zijzakken en een ruime cargo-zak op het been. In de beenzak is een meszakje verwerkt.
Bij deze broek is er een bijpassende jas beschikbaar uit hetzelfde materiaal en dezelfde verwerking. Zowel de broek als de jas zijn apart verkrijgbaar maar ook als compleet pak. Wanneer u het complete Himalaya jachtpak besteld (via het menu "pakken") ontvangt u een korting op de totaalprijs.

Product Specificaties

Kopen

De Hallyard Himalaya Broek koop je o.a. bij deze winkels:

één moment...