Hallyard Fox

€ 49,50
 


Hallyard's superster!
Bovenstof: zware katoenen twill met lycra
Moderne & comfortabele pasvorm
Elastische bandverwerking
Functionele zakken

Dit jachtseizoen willen we de FOX speciaal onder de aandacht brengen. Al 20 jaar de superster in de Hallyard broekencollectie!! Het stof en de details zijn altijd hetzelfde gebleven, alleen de pasvorm is zo nu en dan aangepast aan de tijd. Meer dan 20.000 stuks zijn er al door heel Europa de jachtvelden ingestuurd en nooit komt er eentje terug.
De FOX is gemaakt van een jeans-achtige, zware katoenen twill met Lycra. De broek heeft een comfortabele elastische bandverwerking, 2 zakken voor en 2 klassieke paspel zakken achter. Op het rechterbeen een ruime cargo zak die sluit met een klep, knoop en gat. In de cargo zak is een meszakje verwerkt met een diepte van ca. 22 cm. De pasvorm van de FOX is modern maar toch comfortabel, ook in de grote maten blijft deze broek mooi passen.
Ondanks het feit dat bijna alles duurder wordt bieden we de FOX voor deze gelegenheid nog aan tegen de oude prijs. De FOX is verkrijgbaar in een extra ruime matenrange, van zeer klein tot zeer groot. Er is dus een FOX voor iedereen...

Product Specificaties

Kopen

De Hallyard Fox koop je o.a. bij deze winkels:

één moment...