Browning

Browning

Contact Browning:

Over Browning

Sinds 1897, het jaar waarin het eerste Browning geweer werd gemaakt, zijn tientallen miljoenen hagelgeweren en kogelbuksen gemaakt voor de jacht en de schietsport, door Browning.

Sportschutters, jagers en verzamelaars waarderen deze fascinerende producten elke dag opnieuw. Bij het maken van wapens zijn er, net als bij horloges en auto's, merken wiens geschiedenis een deel is van de reputatie van de hele industrie, zoals Browning.

Browning is de specialist in hagelgeweren en kogelbuksen

De uitvinder van het semiautomatische hagelgeweer, het over-onder hagelgeweer en de semiautomatische kogelbuks. Recentelijk is hier het over-onder hagelgeweer aan toegevoegd met het laagste actieframe en het snelste vuursysteem op de markt.

Dit heeft zijn merk achtergelaten op de geschiedenis van wapen ontwikkeling met een breed schala aan modellen, allemaal anders, maar met één ding gemeenschappelijk, de betrouwbaarheid en ongeëvenaarde prestatieniveaus. Elke dag, wereldwijd, presteren Browning geweren: oud of nieuw, glad of met trekken en velden, op de baan of in het veld, met veel plezier voor hun eigenaren.

Schrijf een review

één moment...