Regenkleding

Regenkleding vergelijken

Verfijn de resultaten

Merken
Basiskleur
Doelgroep
Wanneer u lange tijd buiten in de natuur doorbrengt, dient u zich goed te beschermen tegen de elementen. Op regenachtige, natte dagen is goede regenkleding essentieel. Niet alleen omdat droger comfortabeler is, maar ook omdat natte kleding in combinatie met kou kan zorgen voor onderkoeling.

Speciaal voor jagers is er een uitgebreid assortiment regenkleding op de markt. Het aanbod bestaat uit bijvoorbeeld chaps, gaiters, complete waterdichte jachtpakken, overbroeken en poncho’s. Deze zijn veelal leverbaar in jachtkleuren en/of camo.

Wax kleding

Een andere optie ter bescherming tegen de regen is waxkleding. Een goede waxjas beschermt u goed tegen de regen en is bovendien erg comfortabel om lange tijd te dragen. Waar klassieke regenkleding weinig ademend is en daardoor ook kan zorgen dat u nat en/of koud wordt van transpiratievocht, is waxkleding waterdicht en winddicht, en toch meer ademend. Waxjassen zijn gemaakt van katoen en geïmpregneerd met een waxlaag. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw waxjas jarenlang meegaat.

Regenkleding vergelijken

De Jacht probeert een zo volledig mogelijk overzicht te presenteren van regenkleding speciaal voor jagers. Dankzij de productfilters kunt u regenkleding voor dames of heren afzonderlijk bekijken. U kunt specificaties en prijzen vergelijken voor diverse merken en winkels. Tevens stelt De Jacht u in de gelegenheid ervaringen te lezen of te delen. Uw review kan anderen helpen hun keuze te maken!
één moment...