Jachtbroeken

Jachtbroeken vergelijken

Verfijn de resultaten

Merken
Basiskleur
Doelgroep
Op zoek naar een comfortabele en praktische broek voor tijdens de jacht? Middels onze productvergelijker kunt u broeken vergelijken op specificaties en richtprijzen om zo tot een keuze te komen die past bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Op onze website vindt u jachtbroeken van diverse aangesloten merken. 

Voor iedere jager de juiste broek

Er zijn speciale jachtbroeken op de markt voor dames en voor heren. De herenmodellen zijn doorgaans wat breder en bieden wat meer mogelijkheden om materialen en uitrusting te kunnen meenemen. Jachtbroeken voor dames zijn vaak wat getailleerder. Een goede outdoor broek is geruisloos, wind- en waterdicht, maar zeker ook ademend. Veel broeken zijn behandeld met een waxlaag of teflon.

Ervaringen met jachtbroeken

Op De Jacht is het ook mogelijk ervaringen uit te wisselen over jachtbroeken. Heeft u een bepaalde broek in uw bezit (gehad), dan kan het delen van uw mening andere jagers helpen hun keuze te maken. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld slijtagegevoeligheid en levensduur van uw broek. Heeft u vragen over een bepaalde broek? Schroom niet deze te stellen. Aangesloten merken, jachtwinkels en collega-jagers staan voor u klaar uw vragen te beantwoorden.
één moment...