Neem contact op met de organisatie:

Koppelwedstrijd jachthonden trainingsgroep Timing

De Jachthonden Trainings Groep ‘TIMING’ uit Emmen nodigt u uit voor de koppelwedstrijd, te houden op zaterdag 12 maart 2016. De wedstrijd wordt gehouden om en nabij grote Rietplas Emmen.
De koppelwedstrijd bestaat uit 6 proeven van ieder 3 apporten. Iedere proef bestaat uit 1 apport op A-niveau en 2 apporten op B-niveau. De proeven bestaan uit de onderdelen markeren, verloren zoeken, slepen, dirigeren en steadyness testen.

Koppels kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd. Een koppel bestaat uit 2 voorjagers met hun honden, waarvan maximaal 1 hond op A-niveau. Inschrijven met 2 honden op B-niveau is mogelijk, maar 1 hond van dit betreffende koppel moet de A- onderdelen uitvoeren en wordt als zodanig ingeschreven.

Een koppel bestaat uit een combinatie van verschillende rasgroepen, bijvoorbeeld een retriever met een staande hond. Deze combinaties hebben voorrang op de inschrijving. Inschrijvingen met 2 honden uit eenzelfde rasgroep worden op een reservelijst geplaatst.

Bij uw inschrijving dient u gelijktijdig kopieën van (meest recent) behaalde resultaten van beide honden mee te sturen, waaruit blijkt dat het koppel bestaat uit een A- en B-niveau hond, dan wel 2 B- niveau honden.

Kosten voor deelname zijn € 70,00 per koppel. Inschrijving geschiedt op volgorde van betaling.

Aan deze wedstrijd kunnen maximaal 21 koppels deelnemen.

Het inschrijfformulier is per e-mail op te vragen bij: koppelwedstrijdjtg@live.nl

De inschrijving staat open tot en met uiterlijk maandag 29 februari 2016.
één moment...