Jachthondenproef Crobse Waard

De ultieme test voor hond en voorjager

De proef

De derde editie van de pure jachtproef zoals die afgelopen twee jaar gehouden is: diverse werkzaamheden voor alle rassen werkhonden. Elk ras heeft zijn specialiteit, en daarmee is telkens in een van de proeven rekening gehouden. Er wordt gewerkt met diverse soorten wild, en we willen zo veel mogelijk wild binnen zien!

Verzorging

Natuurlijk wordt er ook aan de voorjager en supporters gedacht: er is een stand aanwezig waar u wat (warms) te eten kunt kopen. Ook zijn hier een kop koffie/thee en andere dranken verkrijgbaar.
Voor de viervoeters zal Mets Jachthuis aanwezig zijn met een ruim aanbod van onder meer handige trainingsattributen en verzorgingsmateriaal.

Wie kan er mee doen

In principe kan iedere voorjager met jachthond meedoen. Helaas hebben we door de grote belangstelling en om teleurstellingen te voorkomen moeten instellen dat deelname op uitnodiging is. Schrijft u zonder uitnodiging toch in, dan nemen we uw inschrijving niet in behandeling en zullen uw eventuele betaling terugstorten.

Wat gaat het kosten?

De kosten zijn € 45,- per combinatie. U krijgt na uw inschrijving een e-mail op het opgegeven e-mail adres met de betaal instructie. U maakt het geld over onder vermelding van een nummer dat u in de mail vindt. Na ontvangst van uw inschrijving en betaling bent u definitief ingeschreven.

De kleine lettertjes

We gaan er van uit dat iedere deelnemer zich gedraagt zoals van een nette voorjager verwacht kan worden. Daarnaast wijzen wij u erop dat deelname voor eigen risico is en door uw combinatie veroorzaakte schade aan (eigendommen van) derden onder uw eigen aansprakelijkheid valt. Vanzelfsprekend zijn loopse teven niet welkom op de proef. 
één moment...