Countrylife! outdoor event

Kent u "The Game Fair" in Engeland en Frankrijk? Tijd om het concept in België te introduceren. Een event met 6 clusters die de actieve meerwaardezoeker bekoren en bol staan van de beleving: Jacht, Paardensport, Hengelsport, Landelijk wonen, 4x4 en andere actieve sporten

PlattelandsTv als grootste mediapartner!

PlattelandsTv heeft het gewoon allemaal: de kijkers én de programma’s. Op Countrylife komen de uitzendingen tot leven en wordt de bezoeker verwent met al het nieuwe dat op tv aan bod komt. Overgiet dit event met een sterke mediacampagne waarbij alle segmenten “in the picture” komen en dan weet u dat u als bezoeker op dit event eindelijk vindt wat u zoekt. 

Jacht: timing en precisie in evenwicht met de natuur!

Eén van de clusters is dus “Jacht”. Meer dan ooit beseffen we dat evenwicht in de natuur belangrijk is. De jacht speelt daar een actieve en belangrijke rol in. Belangenbehartiger Hubertus Vereniging Vlaanderen die volop meegaat in het event, waakt erover dat jacht op een correctie manier gebeurt en invulling geeft aan het geplande wildbeheer, met respect en achting voor de natuur. U maakt kennis met het nieuwste materiaal om als jager met nog meer perfectie uw passie te beleven. 

Hubertus Vereniging Vlaanderen als sterke partner

Hubertus Vereniging Vlaanderen ontwikkelt zichzelf en haar leden op een manier dat ze in de natuur van vandaag en morgen een duurzaam gebruik kunnen nastreven. Dit gebeurt in een constructieve samenwerking met alle andere actoren in het buitengebied. Zij waken erover dat hun leden op een administratief eenvoudige manier & binnen een stabiel, werkbaar, wettelijk kader hun jachtpassie beleven. Hubertus Vereniging Vlaanderen kijkt er naar uit u op dit event te ontmoeten om er samen in gesprek te gaan over de verschillende aspecten rond de jacht.
Jacht is voor hen een sociaal, vriendschappelijk gebeuren met sterke tradities, die ze in de toekomst willen voortzetten.
Welkom tijdens het komende paasweekend in De Schorre in Boom!

één moment...