Neem contact op met de organisatie:

BuitenGewoon STOER

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart is Almelo ‘the place to be’ voor íedereen die houdt van een lekker actieve beleving van het buitenzijn. Stoere mensen die er graag op uit trekken. Met een voorliefde voor mooie dingen. Mensen die op zoek zijn naar alles wat daar bij past. Mensen zoals u!
De Weverij in Almelo is een prachtige oude hal, die onderdeel uitmaakt van een industrieel erfgoed van de oude textielfabriek van Ten Cate. Goed bereikbaar vanuit alle richtingen, volop gratis parkeergelegenheid, mooie omgeving. De locatie leent zich niet alleen voor een overdekte, lekker trendy outdoor beurs, maar door de vele facetten zoals het kanaal voor water-activiteiten en een grasland voor bijvoorbeeld honden-demo’s, wordt het een complete beleving voor het hele gezin.

En met het oog op de opening van de jacht op 1 mei, is het ook voor jagers een must om de beurs te bezoeken! Twente en het aangrenzende Duitse grensgebied heeft veel jagers en natuurliefhebbers. Mensen die houden van de goede dingen van het leven, en altijd op zoek zijn om dat in te kunnen vullen.
één moment...