Vijfdaagse jachtexamentraining

Gepubliceerd: , in SJN

Ter voorbereiding op het jachtexamen voor de jacht met een geweer in april/mei 2016 organiseert de Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN) in samenwerking met Jacht & Schietsportcentrum Dorhout Mees in Biddinghuizen een vijfdaagse jachtexamentraining (theorie én praktijk).

Data: maandag 11 t/m vrijdag 15 april 2016.

Deelnamegeld: € 2490.--, incl. 21% b.t.w. Dit bedrag is inclusief vier overnachtingen in het comfortabele en gezellige hotel "Dorhout Mees", ontbijt, lunch, (5x) diner en de consumpties tijdens de cursus. Verder zijn in dit bedrag begrepen: tien ronden hagelschieten, vier ronden kogel­schieten en drie instructies jachtpraktijk.

Voorwaarde voor deelname: u dient ingeschreven te zijn als cursist(e) voor de SJN-cursus Jacht & Faunabeheer 2015/2016.

Voor wie is deze training bedoeld?

* Voor cursisten, die door bijvoorbeeld drukke werkzaamheden (te) weinig tijd hebben om de theorie-avonden en de praktijkinstructies te volgen.

* Voor cursisten die vinden, dat zij extra ondersteuning kunnen gebruiken, omdat zij zich door welke omstandigheden dan ook zeer onregelmatig met de studie bezighouden.

* Voor cursisten die voornamelijk in het buitenland verblijven en daardoor niet of nauwelijks in de gelegenheid zijn aan de reguliere cursusactiviteiten deel te nemen.

* Voor cursisten, die alle mogelijkheden willen aangrijpen om het jachtexamen met goed resultaat af te leggen.

Sluitingsdatum aanmelding: vol = vol!

Heeft u nog vragen of wilt u een aanmeldingsformulier, dan kunt u contact opnemen met de SJN, tel.: 033 - 463 16 14.

één moment...