Jachtargumenten.nl is verhuisd naar DeJacht.nl

Gepubliceerd: , in Jacht nieuws
Paul Bouwmeester startte in 2012 jachtargumenten.nl om, als niet-jager, het politieke en publieke debat te ontdoen van onzin en overtrokken emotie. Terug naar de feiten, terug naar praktisch wildbeheer, terug naar onze plek in de natuur. Weg van ‘dierenrechten’, naar mensenplichten; met hart en respect voor de natuur.
Inmiddels wordt er veel meer op basis van feiten gediscussieerd dan op basis van emoties en ook de belangenbehartigers van de jacht in Nederland hebben hun rol hierin goed opgepakt. Hiermee viel de noodzaak voor deze website met de daarbij horende kosten weg en zou de site opgeheven worden.

Meerdere mensen waren en zijn echter van mening dat denkwijze en benadering van jachtargumenten.nl nog steeds steekhoudend is en ook voor de toekomst waardevol. Het zou zonde zijn om deze teksten verloren te laten gaan. In goed overleg hebben we besloten om de informatie te plaatsen op DeJacht.nl. Hiermee blijft deze behouden en wordt het door veel mensen gevonden en gelezen.

Jachtargumenten.nl wijst inmiddels automatisch door naar https://dejacht.nl/jagen/jachtargumenten/. Uw links en bookmarks blijven dus gewoon werken; u komt bij dezelfde inhoud uit, zij het dat deze iets anders vormgegeven is.

Met vriendelijke groet,
Bas de Groot


één moment...