Nieuw op DeJacht.nl: De jachtagenda

Gepubliceerd: , in Nieuws van De Jacht
DeJacht.nl is uitgebreid met de jachtagenda. Hier vindt je allemaal jachtgerelateerde activiteiten in een tijdslijn en op de kaart zodat je snel ziet wat er bij jou in de buurt te doen is.
De kaart toont, mits je daar toestemming voor geeft, activiteiten bij jou in de buurt of in en rondom de Benelux. Click je op het icoon van een evenement krijg je een link naar informatie hierover.

Daarnaast worden de activiteiten in een helder gestructureerde tijdslijn weergegeven die makkelijk te lezen is door het gebruik van relatieve tijdsaanduidingen zoals vandaag, morgen, deze week etc.

De jachtagenda “bevindt zich” onder actueel en is via verschillende opties te bereiken zoals verschillende links en op de kaart van de homepage, maar ook via de reguliere navigatie

Organiseer je een jachtgerelateerd evenement neem dan contact op zodat deze in de jachtagenda van DeJacht.nl geplaatst kan worden. Het maakt daarbij niet uit of het een commerciële activiteit is of niet. Organiseer je een training, beurs of open je een nieuwe winkel? Geef het door!

Goodgoan!
één moment...