Heeft u een tekenbeet? Doe mee aan deze studie

Gepubliceerd: , in Nieuws van De Jacht
Door de zeer milde winters, blijven teken lang actief en breiden de tekengebieden zich ook steeds meer uit over heel Nederland, er vinden jaarlijks meer dan 1,5 miljoen tekenbeten plaats, waarbij meer dan 30.000 mensen geïnfecteerd raken met de Ziekte van Lyme! Als je er snel bij bent is de Ziekte van Lyme goed te behandelen met antibiotica, maar de huidige standaardtesten zijn vroeg in het ziekteproces niet gevoelig genoeg om de Ziekte van Lyme te kunnen aantonen. Hierdoor duurt de diagnose te lang en gaat er kostbare tijd verloren.
Daarom werken wij bij InnatOss laboratories aan een nieuwere en snellere methode om zo eerdere en accurate diagnostiek bij de Ziekte van Lyme mogelijk te maken. Wij hebben een test ontwikkeld waarbij wij gebruik maken van de nieuwste onderzoekstechnologie namelijk onderzoek naar T-cellen in het bloed. Momenteel loopt er een wetenschappelijke studie met onze test om zo te bewijzen dat onze onderzoeksmethode ook echt werkt bij de diagnose van de Ziekte van Lyme.

Voor onze studie zijn wij dan ook weer vanaf eind Maart op zoek naar mensen die net gebeten zijn door een teek en bloed willen afstaan, onze vraag is nu of misschien op uw website aandacht besteedt zou kunnen worden aan onze wetenschappelijke studie, een oproep voor deelnemers die net een tekenbeet hebben opgelopen? Of wellicht is er interesse om onze flyers te verspreiden onder de leden van de natuurvereniging, op de flyers staat uitgelegd wat je vooral NIET en WEL moet doen bij een tekenbeet.

Alvast hartelijk dank voor uw overweging, uw reactie zie ik graag tegemoet, met vriendelijke groet,
Kim van den Berg


Innatoss Laboratories B.V.
Kloosterstraat 9 RE 2428, 5349 AC Oss, The Netherlands
Phone: 0412-700530
sales@innatoss.com |
één moment...