DeJacht.nl lanceert vergelijkingswebsite voor jachtuitrusting

Gepubliceerd: , in Nieuws van De Jacht
Vandaag heeft De Jacht een nieuw onderdeel gelanceerd: een vergelijkingstool voor jachtuitrusting. De vergelijker maakt het mogelijk producten te vergelijken op prijs en specificaties, maar ook om ervaringen uit te wisselen en verkoopadressen in te zien. Jagers kunnen zo gemakkelijker een keuze maken uit een omvangrijk aanbod artikelen. Gestart wordt met een aanbod optiek en jachtwapens van vooraanstaande merken Browning, Hawke en Swarovksi.
Eigenaar van de website is ondernemer Bas de Groot, zelf fervent jager. Hij geeft aan: “Jagers zijn geen mensen die per se op zoek zijn naar het goedkoopste product. Een jachtartikel moet minimaal geschikt zijn voor het doelgebruik en passen binnen het beschikbare budget. Daarnaast spelen zaken als kwaliteit, duurzaamheid en stijl een rol."

"De vraag is: Welke producten zijn het meest geschikt voor mijn doelen en passen binnen mijn budget?
Jagers kunnen op onze website een antwoord vinden op deze vraag, dankzij objectieve vergelijkingen en ervaringen uit de praktijk.”

Behoefte vanuit de jagerswereld

De Groot merkt op dat hij wekelijks vragen over producten ziet langskomen op Facebook, vanuit zowel jongjagers als ervaren nimrods die door de bomen het bos niet meer zien. “Binnen de jagerswereld is veel kennis aanwezig over de producten die op de markt zijn. Maar Facebook is een vluchtig medium: je vraag is binnen enkele dagen alweer weggezakt en de kennis die er gedeeld wordt, raakt verloren.” 

De Jacht bundelt de kennis uit de doelgroep en heel belangrijk: de kennis blijft behouden op deze website. Dankzij de vergelijkingstool wordt het aanbod jachtartikelen overzichtelijk en behapbaar. Jagers kunnen zelf een voorselectie maken van producten die precies aan hun wensen en eisen voldoen. Deze kunnen zij vervolgens online of bij een fysieke winkel aanschaffen. Ook bij het kiezen van een verkoopadres biedt De Jacht uitkomst: ervaringen over jachtwinkels kunnen worden gedeeld. “Wanneer een winkel geroemd wordt om hun goede advies en service en bovendien geschikte producten in het assortiment heeft, kan dat er toe leiden dat een jager daarheen rijdt en niet op de gok een product kiest in de goedkoopste webwinkel.”

De vergelijkingswebsite brengt merken, consumenten en winkels bij elkaar. Productinformatie van de fabrikant wordt gestaafd met reviews van klanten, middels de reactie mogelijkheden kan men met elkaar in gesprek gaan. Zo ontstaat een vertrouwensband tussen de consument, het merk en de winkel. Essentieel in een tijd waarin de jager doodgegooid wordt met advertenties. Merken en winkels die hun producten of winkel willen tonen op de vergelijkingswebsite wacht een interessante introductie-aanbieding. “Zo kunnen ze zelf ervaren wat de kracht is van reviews en een open dialoog met klanten.”

Mensen die meer willen weten over onze vergelijkingstool, kunnen natuurlijk contact opnemen.
één moment...