Gateway1

Gateway1

Gateway1 producten

Over Gateway1

Gateway1 is één van de bekendste schoenenmerken vanuit Scandinavië en is gespecialiseerd in rubberen laarzen en jachtschoenen. Schoenen van Gateway1 zijn geschikt voor de zwaarste natuurlijke omstandigheden. Het logo is gebaseerd op de bizon en staat voor kracht en overleven. De naam Gateway1 is gebaseerd op “Gateway one”. Kolonisten gebruikten de term “Gateway one” vaak voor een eerste aanlegplaats langs grote rivieren. 

Gateway1 kenmerkt zich door de uitstekende kwaliteit en het hoge comfort van haar laarzen. Een ruim aanbod met verschillende collecties voor mannen en vrouwen. Geschikt voor tijdens het jagen, op de boerderij of tijdens andere outdoor activiteiten. 

Een ruim aanbod in jachtlaarzen van Gateway1

Op dejacht.nl beschikken we over een ruim aanbod van verschillende type jachtlaarzen van Gateway1. De jachtlaarzen van Gateway1 mogen niet ontbreken in uw collectie.  Bekijk bijvoorbeeld eens de Pheasant Game jachtlaarzen. Deze jachtlaarzen zijn heerlijk comfortabel dankzij de vochtafvoerende coil-voering. De Pheasant jachtlaarzen zijn beschikbaar in vrouwen- en mannenmodel en zijn allemaal voorzien van een Lyncx ICE-grip zool voor een maximale grip en stabiliteit. 

Een ander segment binnen het aanbod van de Gateway1 laarzen zijn de Woodwalker jachtlaarzen. Ook deze laarzen beschikken over een verbeterde pasvorm, een goede isolatie en zijn voorzien van een vochtregulerende voering.

Kortom, ben jij op zoek een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dan zijn de jachtlaarzen van Gateway1 een echte aanrader!

Gateway1 Maattabel


één moment...