Safari Supplies

Safari Supplies

Over Safari Supplies

Safari Supplies is al jaren het adres voor al uw safari-artikelen en benodigdheden. Ons motto, enkel artikelen van hoogstaande kwaliteit waar u als avonturier jarenlang plezier van heeft. Van leren heupfleshouders tot leren kogelbuidels bij Safari Supplies in Asse (België) vindt u het allemaal. Uitstekend thuis te gebruiken of in Afrika. Wist u dat een aantal van onze producten worden gefabriceerd in Afrika en de lokale bevolking steunen? 

Een uitgebreide webshop met meer dan honderden producten verdeeld over 10 categorieën. Binnen onze webshop vindt u enkel professionele artikelen die goed gebruikt kunnen worden voor uw safari. Bekijk direct onze shop en profiteer van onze gratis wereldwijde verzending boven de €200 euro! 

Een overzicht van onze Safari-artikelen:

Om u een goed beeld te geven van ons productoverzicht hebben wij een lijst samengesteld van onze belangrijkste producten:
Safari laarzen/schoenen
Geweerkoffers
Scopes en verrekijkers 
Tassen en koffers
Messen
Kleding
Aim-camera’s

De juiste voorbereiding voor uw jachttrip of foto-safari in Afrika

Een goede voorbereiding is belangrijk voor iedere jachttrip. Goede jachtuitrusting en de juiste informatie zijn essentieel voor een succesvolle jacht. Welk kaliber gebruikt u voor welke dieren? Waar moet u nog meer op letten? Conditie, boekingen, medische voorbereiding en papierwerk. We hebben hier een overzicht opgesteld van de belangrijkste onderwerpen. 

Gaat u liever op een foto-safari? Dan is niet enkel uw camera van groot belang. Bekijk hier onze belangrijkste punten waar u zich vooraf al op kunt voorbereiden. Door u vooraf goed in te lezen in combinatie met onze kwalitatieve producten maakt u van uw safari een groot succes!
Heeft u vragen over onze webwinkel of wilt u graag eerst advies over een specifiek product? Neemt u dan contant op via onze website.
één moment...