Krale

Krale

Over Krale

Met meer dan 100 jaar ervaring in de wapenhandel heeft Krale zich sinds 2018 gespecialiseerd in wapens voor de jacht. Krale beschikt over een prachtige nieuwe webshop waar u een ruim assortiment vindt in alle facetten van de jacht. Krale denkt graag actief mee met beginnende en ervaren jagers voor een optimale jachtervaring.

Bij Krale vindt u diverse jacht toebehoren, waaronder jachtwapens en aanvullende onderdelen zoals geweersteunen, wapenkluizen en patroonhouders. Toch biedt de webshop nog veel meer aanvullende mogelijkheden, waaronder producten voor uw veiligheid, zoals brillen, gehoorbeschermers, anti-insect en schouderprotectie. Wil je meer informatie over de producten? Bekijk dan snel de webshop van Krale.

Meer dan 146+ geweren in het assortiment

In de webshop vindt u een ruim aanbod van meer dan 146+ geweren, waaronder hagelgeweren, groot kaliber geweren en klein kaliber karabijnen. De jachtwapens zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen waarbij de specialisten van Krale u uitstekend kunnen adviseren dankzij hun eigen  jachtexpertise. Het bedrijf begrijpt als geen ander de huidig geldende regelgeving en de onderdelen waar u op moet letten.

Van dubbelloops- tot enkelloops hagelgeweren en van verschillende kalibers tot hagelgeweren uitgevoerd met verwisselbare chokes, bij Krale vindt u altijd wel een hagelgeweer die past bij uw wensen, zowel voor de jacht als voor de schietsport. 

Krale levert enkel de beste merken als het aankomt op kwaliteit, duurzaamheid en prachtige vormgeving. Zo kunt u een keuze maken uit de merken Browning, Beretta, Sauer en nog veel meer. Hoogwaardige merken in verschillende prijsklassen die direct leverbaar zijn.

Aanvullende artikelen voor de jacht

Bij Krale heeft u veel meer mogelijkheden dan enkel het kopen van een kwalitatief jachtwapen. De webshop levert ook diverse toebehoren voor wapens, maar ook aanvullende artikelen zoals jachtkleding, optiek of hondenartikelen. Hieronder een kleine greep uit de aanvullende producten die verkrijgbaar zijn in de webshop van Krale:

  • Jachtkleding
  • Hondenartikelen
  • Optiek en camera’s
  • Gereedschappen voor hulsbewerking en kruitverwerking
  • Munitie
  • Onderhoudsartikelen voor het schoonhouden van uw jachtwapen

Wilt u meer informatie of wilt u deskundig geadviseerd worden door één van de specialisten? Neemt u dan contact op. Het bedrijf beschikt ook over een fysieke winkel in Staphorst en is bijna iedere werkdag geopend van 09:30 tot 18:00 (donderdag 9:30 – 20:00 en zaterdag 09:00 – 16:00). Op woensdag zijn we gesloten maar is de klantenservice wel te bereiken. 
Bekijk hier aangepaste openingstijden.
één moment...