Adverteren en sponsoring

Dejacht.nl is een website voor en door jagers en andere outdoor liefhebbers. De site bereikt een groot deel van de Nederlandse jagers, specifiek nieuwe en beginnende jagers die het vak leren en de passie ontwikkelen. Zij spenderen veel tijd op de site en zijn zeer actief met de aanspreektraining.
Ook veel ervaren jagers en een groeiend aantal natuurliefhebbers waarderen deze training en de andere informatie die de site brengt. Ze brengen, actief, veel tijd door op de site.

Dat maakt dejacht.nl de perfecte plaats om duidelijk te maken hoe u de beginnende en gevorderde jager kan helpen met uw producten en diensten.

SAMENWERKINGS-, ADVERTENTIE- EN SPONSoringsMOGELIJKHEDEN

We hopen dat u ons wilt helpen om de website onder de aandacht te brengen bij jagers en andere outdoor liefhebbers,  daarnaast denken we aan verschillende vormen van sponsoring en samenwerking. Met sponsoring steunt u ons in het duurzaam beheren, verbeteren en doorontwikkelen van dejacht.nl. Hieronder staan de verschillende mogelijkheden die wij zien, andere suggesties zijn welkom.

1) Inhoudelijke samenwerking

We vinden het erg belangrijk dat de website kwalitatieve inhoud bevat. We staan dan ook open voor constructieve feedback. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar goede bronnen en artikelen over de jacht en gerelateerde onderwerpen. Misschien kunt u een goed inhoudelijk artikel schrijven over de jacht in het algemeen of een onderdeel in het bijzonder.

2) Links uitwisselen

Onder verwijzingen staan relevante links en relevante bedrijfsprofielen. Een eerste stap in de samenwerking en het informeren van onze gezamenlijke doelgroep kan het uitwisselen van relevante links zijn. Als u graag uw logo in de link weergegeven wilt hebben vragen we € 2,50 per maand. Idem als uw uw link in meerdere relevante categorieën wilt plaatsen.

3) Adverteren middels een bedrijfs- of organisatieprofiel

Levert u jachtuitrusting of diensten voor jagers? Dan is een bedrijfsprofiel wellicht iets voor u. U krijgt dan een pagina geheel gewijd aan uw bedrijf of organisatie, zonder reclame uitingen van andere bedrijven. De pagina biedt naast een visuele en tekstuele bedrijfspresentatie, een laagdrempelig contactformulier en een kaart voor de locatie van uw organisatie. De site en het contactformulier zijn aan onze kant middels https beveiligd dus de verstuurde informatie blijft vertrouwelijk. Voor een profiel vragen we €10,- per maand. Het profiel is gratis voor jacht gerelateerde non-profit organisaties. Een link naar een website of webpagina van uw keuze is hierin inbegrepen.

4) Adverteren middels advertenties/banners

Dejacht.nl biedt plek aan banners voor jacht gerelateerde professionals, organisaties en bedrijven daarnaast zijn reclames voor ondernemingen van jagers ook welkom. Uw advertentie verwijst naar een relevante website of -pagina van uw keuze. (Een inhoudelijke pagina geeft het beste resultaat.)
Banners zullen nooit de inhoud van de site blokkeren. Tevens zijn ze altijd duidelijk gemarkeerd als advertentie. Voor banners vragen we een bijdrage vanaf € 63,- per maand. U heeft de keuze uit een roulerende banner bovenaan in de website of een banner in de rechterkolom. In beide gevallen worden maximaal vijf banners getoond. Door het actieve en langdurige gebruik van de fotoquiz heeft uw banner maximaal effect. een bedrijfsprofiel pagina voor uw organisatie is inbegrepen bij het plaatsen van een banner.

5) Sponsoring van jachtuitrusting

Sponsoring van jachtuitrusting is een optie, maar daar vinden we het nog iets te vroeg voor. We hebben nog veel leuke en gave ideeën voor de site. Om dat te realiseren geven we op dit moment de voorkeur aan een financiële vorm van sponsoring zodat we de tijd vrij kunnen maken voor doorontwikkeling. Dat biedt ook meer interessante inhoud en functionaliteit voor de bezoeker dus ook voor de sponsor. Dit is een optie voor later. 

6) Donaties

Donaties zijn welkom, maar we zien liever een andere samenwerkingsvorm aangezien donaties éénrichtingsverkeer zijn en we sterk geloven in het bieden van een waardevolle dienst voor een eerlijk bedrag.

7) Waar heeft uw behoefte aan?

Hierboven staan enkele samenwerkingsvormen waar wij aan denken, maar een samenwerking komt van twee kanten, dus waar heeft u behoefte aan? Wellicht dat wij daar iets in kunnen betekenen. Neem contact met ons op om hier over te praten.

Zoals gezegd is constructieve feedback altijd van harte welkom, we zijn dan ook erg benieuwd wat u van de site vindt. U kan ons bereiken via het contactformulier of een bericht via de Facebook pagina.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
één moment...