Saint-Hubert hunting capital

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 is het weer zover. Dan gooit HUNTING, het grootste jachtfeest van de Benelux, Noord-Frankrijk en de Duitse Eifel, opnieuw de deuren open! Nu al voor de 19de keer!
In 2016 trekken we opnieuw richting Wallonië, meer bepaald naar Saint-Hubert, de verborgen parel in de Ardense schelp. Het prachtige natuurgebied met openluchtmuseum Fourneau Saint-Michel wordt in 2016 de pleisterplaats van HUNTING CAPITAL. 

Negentiende editie

Voor de negentiende keer vinden nationale en internationale actoren uit de jachtwereld hun weg naar dit jachtfeest. Een weg die zij met plezier afleggen want dit evenement kent zijn gelijke niet als het gaat om aanbodkwaliteit en gezelligheid. Ook bij het enthousiaste, buitengewoon trouwe publiek leeft datzelfde gevoel:
“Ik heb gevonden wat ik zocht – goede organisatie, goed onthaal – alles (prachtige beurs!) – de nieuwigheden – de contacten – alles wat met de jacht te maken heeft, was aanwezig – de mogelijkheid om jachtvrienden te ontmoeten – de sfeer en de prijs-kwaliteitverhouding – de grootte van de beurs en de variëteit in het aanbod – de jachthondendemonstraties – nieuw materiaal voor de jacht ontdekken – diversiteit van de info – de roofvogels – het concept – de grote diversiteit van exposanten – ...”

Outdoor met een +

Tijdens HUNTING CAPITAL 2016 worden allerlei outdoor activiteiten georganiseerd die het geheel ondersteunen en HUNTING CAPITAL voor elke bezoeker tot een unieke belevenis maken. De 'groene' draad doorheen dit feestelijke gebeuren: sterke focus op jacht, maar ook lifestyle en outdoor komen aan bod met een uitgebreide mix aan randactiviteiten (roofvogels, hondendemo's, laser shooting, boogschieten, Benelux-kampioenschap 'trompes de chasse', paarden met meutehonden, wapengravure, taxidermie, Internationaal kampioenschap imitatie burlen van het edelhert, 4x4 testrijden,...) 

Kortom voor elk wat wil(d)s, ook in familieverband!
één moment...