Jagd und hund 2024: De grootste jachtbeurs van Europa

Jagd & Hund presenteert jaarlijkse een grote aankoop en belevingsomgeving in de “Messe Westfalenhallen Dortmund”. De vele leuke hoogtepunten maken een bezoek aan de beurs een ware ervaring.

Internationale aantrekkingskracht

Bedrijven uit meer dan 40 landen stellen hun aanbod ten toon op de beurs in Dortmund. Waaronder bereisde exposanten uit Nieuw-Zeeland, Argentinië, Australië, De Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Dieren in actie

Naast het uitgebreide productaanbod van de internationale exposanten is het afwisselende programma aan activiteiten op de beurs een prachtige  beleving. Voorbeelden zijn de roofvogelshows en jachthonden demonstraties. Rond 1300 honden tonen tijdens de beurs hun kunnen. Vrijwel alle jachthondenrassen zijn vertegenwoordigd. Daarnaast is er ook een spectaculair off-road voertuig parcours en zijn er jacht modeshows.

Spannende wedstrijden

Er staan spectaculaire wedstrijden op het programma zoals het Duits hertenroep meesterschap of de Internationale Duitse RedFox onderscheiding, doorgevoerd vanuit het jachtmagazine “Wild und Hund”.

Natuur- en soortenbescherming

Jagd & Hund is ook gewijd aan natuur- en soortenbescherming met onderwerpen zoals alternatieve biogaswinning. De gezamenlijke stand “Natuur beleven” van LJV NRW, het “Schutzgemeinschaft Deutscher Wald” en het “Regionalverbandes Ruhr”brengt kinderen in contact met het woud en haar bewoners.

Eet smakelijk!

Ook aan het  fysieke welzijn is gedacht op Jagd & Hund: De culinaire markt en de speciale tentoonstelling “Hert” bieden smakelijke recepten en gerechten. Tips voor een succesvolle wildbraadbereiding horen traditioneel bij de beurs.

U bent van harte welkom in de Messe Westfalenhallen in Dortmund!
één moment...