Neem contact op met de organisatie:

Jacht en buitenleven 2021

Mis ze niet, de Jacht & Buitenleven beurs op Landgoed Velder op 24, 25 en 26 september. Super leuke dagen!
Weg van de hektiek van alle dag. Naar buiten, het veld in, zoek de ontspanning en het ware outdoorleven. Kom naar Landgoed Velder en zie wat jagen doet. Kijk naar de vele demo's en denk dat wil ik ook. Zie de nieuwe materialen, het juiste gereedschap voor het spannende buitenleven. Want dat is het, spannend en zeer aantrekkelijk. 

Jacht, buitenleven en meer...

Fabrikanten en importeurs presenteren nieuwe optiek, verrekijkers en richtkijkers. Jachtwapens, kogel en hagel. Nagenoeg alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. En natuurlijk de nieuwste kleding, schoenen, laarzen, schietstokken, messen. Noem maar op. Wat je nodig hebt, is er. 

Offroad demo's en testen

Probeer een 4 x 4 terreinwagen. Kijk naar de demo’s en weet dat je met zo’n wagen nooit meer vast komt te zitten. Test je vaardigheid met schieten in de simulator. Schrijf je in voor een schiet-clinic. Het gaat om de beleving, zie wat er allemaal mogelijk is. 

Het buitenleven, stoer

Exposanten nemen je mee in hun wereld. Binnen en buiten. De smid laat zijn werk zien. De schaapsherder is er met zijn kudde schapen en goed getrainde honden. Een hond onder appèl, is een genot om naar te kijken. Bushcraft, voor hoe het in het echt is. Kijk naar de stoere ambachten en denk, misschien iets voor mij? 

Jacht en buitenleven is voor iedereen

Iedereen houdt van het buitenleven, het hele gezin vermaakt zich. De een gaat voor pijl en boog schieten. De ander vermaakt zich met vuurstenen en voor de kleinste kinderen is er het springkussen. Wie vergaapt zich niet bij de buitenkeukens. En wat denkt u van de wildslachtdemonstraties van Slagerij ter Weele uit Oene. 

Culinair lekkernijen

Er is een stand met wildkookboeken. Vele stands met kookpotten en buitenkookgerei. Benutting van de jacht illustreert zich het beste in de kookdemonstraties. Eerlijk, wild en duurzaam. Geniet en beleef de Jacht & Buitenleven. De beurs biedt ware ontspanning. Een culinair festijn, bourgondisch eten en drinken in het restaurant en op het heerlijke terras. Je vindt er de beste worstmakers.
één moment...