Neem contact op met de organisatie:

Kijk en vergelijk op de Hendrix demodagen

Bent u op zoek naar een nieuwe kijker of wapen? Dan mag u de Hendrix Demodagen niet missen. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni zijn bij Wapenmakerij Hendrix in Lottum productspecialisten van Sauer, Zeiss, Pulsar en RWS-Norma aanwezig. Zij kunnen u alles vertellen over hun nieuwste producten, daarnaast kunt u de verschillende producten vergelijken en testen.

De productvertegenwoordiger van Zeiss toont meerdere modellen uit de Conquest en Victory lijn waaronder de gloednieuwe Conquest V6 en de Victory V8. Ook over Zeiss verrekijkers kan hij u alles vertellen en demonstreren.

Bij Sauer ontbreken uiteraard de nieuwe Sauer 100 en de Sauer 404 niet. Deze fantastische geweren zijn i.c.m. een Zeiss optiek een geweldige combinatie.

Steeds meer jagers gebruiken tegenwoordig  warmtebeeldkijkers. De warmtebeeldkijkers van Pulsar behoren tot het topsegment. Pulsar heeft dit voorjaar de nieuwe lijn Helion op de markt gebracht, deze kent maar liefst 6 verschillende modellen. De productvertegenwoordiger van Pulsar legt u graag de verschillen uit. Naast de nieuwe Helion lijn kan hij u ook over nachtzichtkijkers van alles uitleggen en demonstreren.

Tijdens de Hendrix Demodagen zijn er verschillende eenmalige aanbiedingen die u niet mag missen.

De Hendrix Demodagen vinden plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni aanstaande van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Schietbioscoop Hendrix in Lottum (Limburg).
één moment...